Formació

AcroDance Workshop - Destreses acrobàtiques amb Marta Ruiz - Barcelona, 2&3 Desembre 2023

Cursos intensius o de curta durada

Del 02 al 03 de Decembre del 2023

Barcelona, Barcelona

De 10:00 a 15:00

02 de Decembre del 2023

95€

85,5 €

Tots els Nivells

E Motion Bodies www.emotionbodies.com

Area Dansa: Carrer de Ca l'Alegre de Dalt, 55, Barcelona.

Marta Ruiz López

https://www.emotionbodies.com/events/61-acrodanceworkshop-marta-ruiz-barcelona-december-2023.html#espanol

info@emotionbodies.com

685166358

AcroDance Workshop - Destreses acrobàtiques amb Marta Ruiz - Barcelona, 2&3 Desembre 2023

Dansa contemporània amb fortes propostes acrobàtiques; Preparació física per a treballs acrobàtics, introducció de maniobres avançades i elements d'acrobàcia de terra, equilibri, força, flexibilitat, mobilitat, condicionament, realització d'acrobàcies en moviment i creació de seqüències, aprenentatge de frases de moviment i treball en equip.

El taller s'enfoca en dos conceptes fonamentals per aprendre el moviment acrobàtic de manera fluida i segura: la integració i l'exploració.

Esdeveniment: Destreses acrobàtiques: integració i exploració amb Marta Ruiz.

Data: Dissabte 2 i Diumenge 3 de Desembre 2023 (de 10:00 a 15:00)
Durada 10 hores de classe
Hora d'obertura: 20 minuts abans
Ubicació: Espai de 225 m2 amb terra professional de dansa. Àrea Dansa: Carrer de Ca l'Alegre de Dalt, 55, Barcelona.
Nivell: NIVELL INTERMEDI / AVANÇAT en diferents disciplines. INICIACIÓ també, però amb motivació! Dirigit per a: Professionals i estudiants de dansa, professionals i estudiants d'altres disciplines i amateurs de qualsevol disciplina de cos. Gent de circ, artistes, amants de les arts marcials, practicants de ioga i persones interessades en el moviment. "Movers" amb alta motivació per aprendre nous camins del moviment.

Preu

Anticipat fins al 14 de Novembre 2023:
1 dia: 60 € (5 hores de classes)
2 dies: 95 € (10 hores de classes)

Després del 14 de Novembre 2023:
1 dia: 70 € (5 hores de classes)
2 dies: 110 € (10 hores de classes)

PROPOSTA D'ACRODANCE-WORKSHOP

Integració: Durant aquesta part del taller, ens endinsarem en la tècnica de l'acrobàcia, descompondrem l'anatomia del cos i analitzarem les línies i les corbes necessàries per a cada acrobàcia. En aquest bloc, començarem des de desplaçaments per terra i com s'utilitzen els suports per alliberar-ne d'altres, avançant cap a pràctiques acrobàtiques individuals com rols per terra, tombarelles, ponts, inversions al capdavant i mans, rodes, rodes àrabs, macacos, helicòpters… i fins i tot els primers passos en acrobàcies aèries. Treballarem tots els elements des d'una perspectiva progressiva, centrant-nos en la tècnica de cada element i oferint diferents progressions adequades per a tots els nivells del grup. També treballarem diferents seqüències de moviment que inclouran les acrobàcies apreses.

Exploració: En aquesta etapa, mitjançant una comprensió plena de les teves capacitats físiques, que inclouen mobilitat, flexibilitat, força, resistència, equilibri i coordinació, et desafio a trencar totes les regles apreses. Es tracta de jugar i buscar noves variants de cada acrobàcia que s'adaptin i s'ajustin a les teves habilitats motrius. Serà un espai d'exploració per fer i desfer les acrobàcies de manera diferent, d'unir o enllaçar dos o diversos elements, mentre busquem diferents qualitats de moviment perquè sigui un lloc segur i fluid.

Acrodance Workshop Marta Ruiz 5Resumint, experimentaràs:
• Un escalfament centrat en la preparació física per activar les teves capacitats físiques esmentades.
• Un entrenament d'una varietat d'acrobàcies a terra i aire, de manera progressiva ajustada a tot el grup.
• Exploració i cerca de noves variants per a cada acrobàcia.
• Aprenentatge i creació de seqüències de moviment enllaçades amb acrobàcies, tant conjuntes com individuals, utilitzant pautes d'improvisació inspirades en la dansa contemporània, cosa que us permetrà explorar diverses qualitats de moviment.

Bio de Marta Ruiz

Acrodance Workshop Marta Ruiz 19Des de la seva infància, ha estat immersa al món de l'acrobàcia i, als 17 anys va començar la seva formació en dansa contemporània a l'escola Varium i al programa Fre3bodies a Barcelona. A partir d'aquell moment, va iniciar la seva carrera com a docent de dansa contemporània i acrobàcies a diverses escoles als voltants de Barcelona. Al llarg de la seva trajectòria, ha explorat la fusió d'aquestes dues disciplines, partint d'una base sòlida en la tècnica de l'acrobàcia i evolucionant cap a la creació d'un estil de moviment únic i personal per a cada individu.

A més de la seva tasca docent, ha exercit un paper com a intèrpret en diverses produccions, incloent el seu treball actual a "La Torre Dels Somnis" del Teatre Liceu i "LA PARTIDA" de la Cia. Vero Cendoya.