Formació

AcroDance Workshop - Acro-Choreography Amb Afina Feodossiadi

Cursos intensius o de curta durada

Del 30 de Setembre al 01 d'Octubre del 2023

Ca l'Alegre de Dalt, 55, Barcelona, BARCELONA

De 10:00 a 15:00

30 de Setembre del 2023

130€

117 €

Tots els Nivells

E Motion Bodies www.emotionbodies.com

Area Dansa: Carrer de Ca l'Alegre de Dalt, 55, Barcelona.

Afina Feodossiadi

https://www.emotionbodies.com/

info@emotionbodies.com

685166358

Esdeveniment: AcroDance Workshop - Acro-Choreography Amb Afina Feodossiadi
Data: Dissabte 30 Sept & Diumenge 1 Oct 2023 (de 10:00 a 15:00)
Durada 10 hores de classe
Hora d'obertura: 20 minuts abans
Ubicació: Espai de 225 m2 amb terra professional de dansa. Àrea Dansa: Carrer de Ca l'Alegre de Dalt, 55, Barcelona.
Nivell: NIVELL INTERMEDI / AVANÇAT en diferents disciplines. INICIACIÓ també, però amb motivació!
Dirigit per a: Professionals i estudiants de dansa, professionals i estudiants d'altres disciplines i amateurs de qualsevol disciplina de cos. Gent de circ, artistes, amants de les arts marcials, practicants de ioga i persones interessades en el moviment. "Movers" amb alta motivació per aprendre nous camins del moviment.

BIOGRAFIA
Afina Feodossiadi és ballarina professional i pedagoga de dansa educada.
Va començar a ballar breakdance quan tenia 15 anys, al Kazakhstan, i des de llavors li ha encantat. El 2011 va començar la seva formació en dansa (3 anys), on aprendria Jazz, Ballet, Contemporani, Hip Hop, etc.

Després de la seva graduació, va assistir a molts programes de televisió com el 2015, va aconseguir ballar, va guanyar el Masters of Dance Show del 2019 i va obtenir un paper a Dance Serie Crews and Gangs el 2019. Va ser 3 vegades al Campionat HHI als EUA.

També va ballar a tot el món per a grans companyies com Audi, Mercedes, Seat, Porsche, Nike, Fila i moltes més.

Des del 2020 va començar a entrenar el seu cos de manera diferent i va trobar un nou amor per les acrobàcies i els moviments de pis. Ara es desafia a si mateixa cada dia per veure del que és capaç el seu cos. Ensenya i comparteix el coneixement a nivell internacional.

Sobre l'intensiu
L'intensiu passarà per la preparació física per al treball acrobàtic, la introducció de maniobres avançades i elements d'acrobàcies de pis, equilibris, força, flexibilitat, mobilitat, condicionament, implementació d'acrobàcies en moviment i creació de seqüències i aprenentatge de frases coreogràfiques de moviment.

Inspirats en les diferents tècniques de la dansa moderna com el Jazz o el Hip Hop, l'escalfament cercarà posar el nostre cos i ment en alerta i llestos per a la part més acrobàtica i coreogràfica de la classe.

La classe continuarà amb el treball de petites seqüències en què incorporarem moviments acrobàtics específics, que cadascú podrà adaptar al seu nivell i habilitat, cercant obrir les articulacions i comprendre com la inèrcia i la gravetat ens poden ajudar a superar barreres físiques i mentals. Sempre buscarem tractar el cos amb delicadesa i lleugeresa, però alhora ens reptarem a continuar aprenent nous camins.

Els patrons i frases coreografiats de moviment augmentaran en complexitat i s'uniran en seqüències més llargues amb elements acrobàtics combinats.

Una petita part de la classe estarà dedicada a la improvisació, on buscarem plasmar alguns dels moviments i seqüències apresos i explorar-los des d'un punt de vista més personal i creatiu.

Preu (cal restar un 10% si sou socis de l'APdC)
Anticipat fins al 18 de Setembre 2023:

1 dia: 70 € (5 hores de classes)
2 dies: 130 € (10 hores de classes)
Després del 18 de Setembre 2023:

1 dia: 85 € (5 hores de classes)
2 dies: 145 € (10 hores de classes)