Formació

𝗨𝗡 𝗣𝗘𝗥𝗙𝗢𝗥𝗠𝗘𝗥 𝗘𝗡 𝗟'𝗘𝗦𝗣𝗔𝗜∞𝗧𝗘𝗠𝗣𝗦

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 03 de Maig al 19 de Juliol del 2024

Carrer de Sancho Marraco, 6 · Poble Sec - Barcelona, Barcelona

17:00 - 19:00

30 d'Abril del 2024

240€

215 €

Tots els Nivells

Oskar Luko

La Piconera

Oskar Luko

https://oskarluko.com/portfolio/un-performer-en-el-espacio-tiempo/

oskarluko@gmail.com

653712493

Aquest entrenament és una aproximació singular a la relació de l'intèrpret amb l'espai i el temps, dirigit tant a ballarines i actrius com a performers, músiques, cantants, directores, dramaturgues i tècniques, o a qualsevol que tingui inquietuds artístiques entorn de les arts escèniques i el moviment.

Els Viewpoints tenen el seu origen en la dansa postmoderna novaiorquesa. Van ser creats per la coreògrafa Mary Overlie i després desenvolupats per a teatre per la directora d'escena Anne Bogart de la SITI Company.

Un Performer en l'Espai ∞ Temps és un entrenament escènic creatiu en el qual investiguem i aprofundim en els diferents paràmetres en relació amb l'espai i el temps per a descobrir el potencial expressiu que conté cadascun d'ells.

SYSTEMS és un dispositiu mnemotècnic per als sis paràmetres dels Viewpoints de Mary Overlie (l'acrònim real s'escriu SSTEMS: Space, Shape, Temp, Emotion, Movement i Story) i també representa els paràmetres que Mary Overlie va considerar més importants.

Els Viewpoints ens serveixen per a sortir de la Zona Grisa, on les coses són esperades, segures, còmodes, d'un terme mitjà o que van per un camí central. Ens serveixen per a ampliar la consciència cap a tots els paràmetres que intervenen sobre un espai escènic. Ens serveixen per a conèixer les nostres tendències i els nostres límits en relació amb aquests paràmetres i amb pràctica empènyer aquests límits per a ampliar el ventall de matisos expressius que conté cadascun d’ells.

Dins d’aquest entrenament ens introduirem en la composició escènica des de els Viewpoints, creant petites improvisacions escèniques.

11 sessions, el dia 31 de maig no hi ha classe.