Actualitat

Formació Dansa estiu: La dansa dins del currículum i com a recurs educatiu

10/05/2016

4 i 5 de juliol a l’Institut del Teatre de Barcelona

Dansa estiu és un curs de 20 hores adreçat tant a professorat d’educació infantil, d’educació primària (principalment cicle superior, adaptable a cicle mitjà) com a professionals de la dansa que s’interessen pel món educatiu, amb l’objectiu de crear sinergies entre mestres i ballarins i coreògrafs per caminar cap a la consolidació la presència de la dansa en el sistema educatiu en totes les seves facetes: com a contingut curricular, com a projecte singular, com a projecte amb l’entorn, o com a eina pedagògica.

Dansa estiu està dissenyat per a fomentar l’acostament dels professionals de la dansa i els mestres.

Aquestes Jornades estan organitzades pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i compten amb la col·laboració de diverses entitats del món de la dansa: l’APdC, l’Institut del Teatre (el CSD – Conservatori Superior de Dansa, l’EESA/CPD), l’IEA Oriol Martorell, l’AEDA – associació d’escoles de dansa autoritzades, que han proposat les ponències que constitueixen aquesta formació.

Les Jornades consten d’un bloc A comú, amb dues ponències (5 hores) i un bloc B d’itineraris diferenciats per educació infantil i educació primària amb tallers teòric-pràctics (12 hores + 1 hora de conclusions) i 2 hores no presencials. L’estructura de la formació està pensada perquè la meitat dels assistents siguin de l’àmbit escolar i l’altra, de l’àmbit artístic. Al final de la notícia podeu descarregar el dossier amb el programa complet de la formació.

Places limitades, les inscripcions es fan per ordre d’arribada. La meitat dels assistents seràn professionals de la dansa i la meitat professors d’escola ordinària.

Per inscriure’s cal enviar cal descarregar-se el full d’inscripció que apareix sota aquestes línies i enviar-lo omplert al correu electrònic dansa.ensenyament@gencat.cat, abans del 13 de juny.