Actualitat

FiraTàrrega i ADGAE sumen esforços per a impulsar el sector escènic

23/02/2010

FiraTàrrega i l’Associació d’Empreses de Distribució i Gestió d’Arts Escèniques (ADGAE) han signat un conveni de col·laboració on reconeixen el seu paper estratègic en el sector de les arts escèniques estatals. Arran d’aquesta col·laboració, les empreses d’arts escèniques d’ADGAE tindran una presència destacada a La Llotja, el Pavelló Firal de FiraTàrrega, per poder promocionar les produccions dels seus catàlegs i establir contactes amb els diferents agents culturals que participen al certamen de Tàrrega.

El conveni també estipula un flux permanent d’intercanvi i una difusió conjunta per diversos canals d’informació. Aquesta fórmula és una nova constatació de la unió entre el sector privat i el públic per dinamitzar el mercat escènic i poder realitzar accions conjuntes en la mateixa direcció.

El conveni es va signar  dijous 18 de febrer a Madrid, entre el president del Consell d’Administració de FiraTàrrega i alcalde de Tàrrega, Joan Amézaga, i el president d’ADGAE, Ramon López Barranco.