Actualitat

FiraTàrrega col·labora amb les Associacions Professionals de Catalunya

26/07/2012

FiraTàrrega i diferents associacions professionals catalanes relacionades amb el món de la cultura i les arts escèniques han tancat acords de col·laboració per facilitar la presència dels seus associats a la Fira. L’objectiu és que aquestes associacions també es beneficiïn d’estar en contacte directe amb la resta d’agents que acudeixen regularment al certamen.

D’aquesta manera, la Fira impulsa les polítiques necessàries per aprofitar sinergies comunes i establir més complicitats amb el sector dels professionals a través de les seves associacions. FiraTàrrega facilitarà la presència d’aquestes entitats a La Llotja i l’acreditació dels seus professionals. Per la seva part, les diferents associacions difondran les activitats de FiraTàrrega, que tenen lloc durant els dies de certamen, així com durant tot l’any, a través del Programa de Suport a la Creació, el Màster de Creació en Arts de Carrer, etc.

En el marc de La Llotja, a més, el divendres 7 de setembre a les 13.00 hores tindrà lloc la presentació dels respectius codis de bones pràctiques de cadascuna de les associacions presents, amb l’objectiu que aquestes es difonguin a les diferents administracions locals i teatres, tant públics com privats.

Les associacions que ja s’han adherit a aquesta iniciativa són: Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), Associació Professional de Teatre per tots els Públics (TTP), Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC).