Actualitat

Fira Tàrrega es prepara per acollir 50 companyies nacionals i internacionals i 17 espectacles de dansa

06/09/2018

FiraTàrrega es prepara per acollir 50 companyies nacionals i internacionals i més de 940 professionals de 540 organitzacions procedents de 36 països dels 5 continents.

Avui dijous arrenca FiraTàrrega 2018. Aquesta edició culmina el trienni que ha promogut els actius de les arts de carrer i que va començar el 2016 amb la interculturalitat, seguit de la participació de la passada edició i que tancarà aquest 2018 amb la mirada posada a rellegir l’espai públic

El conjunt de la programació ofereix un cartell ric en formats, gèneres i estils: una oferta per a tot tipus de públics i edats, on es presentaran 50 espectacles nacionals i internacionals, 12 dels quals han comptat amb el suport a la creació de FiraTàrrega. Durant els 4 dies de Fira, tindran lloc un total de 227 sessions, ubicades en 22 espais d’exhibició.

Programació de dansa

Aquesta edició compta amb 17 espectacles de dansa, repartits en diferents categories:

Dansa: Iu i Female, de Lasala; Home, d’Akira Yoshida; Hunting fot the unicorn, de Becki Parker & Vero Cendoya; Labranza, de Colectivo Lamajara; Of man and beast i Whitness this, de Company Chameleon; i Orbis, d’Humanhood.

Dansa – teatre: Hippos, de Zum Zum Teatre i Quim Bigas; Painball, de Les Impuxibles; Aigua, de Nuc; La brisa, de Teatro Línea de Sombra i Tamara Cubas; Le Nid, d’Adhok – Immortels, Likes, de Núria Guiu, We-ding, de Los Moñekos i Brut, de Maria Torrents.

Circ – Dansa: Block, de NoFit State Circus and Motionhouse.
Consulta tota la programació aquí.