Actualitat

Fins al 9 de setembre es poden votar els guanyadors dels primers Premis Teatre Barcelona

03/08/2018

El portal online d’actualitat i crítica d’arts escèniques Teatre Barcelona ha creat uns nous premis de teatre, amb 17 categories, on el públic decideix els guanyadors telemàticament.

Tot l’equip de recomanadors i col·laboradors habituals de Teatre Barcelona han votat i decidit els nominats d’unes categories que volen ser una fotografia del que ha estat el més destacable de la cartellera més recent de la ciutat. Per tant, per optar a la nominació, els diferents muntatges s’havien d’haver representat a Barcelona entre el període: setembre de 2017 i juliol 2018. El jurat teatral ha prioritzat les noves produccions per davant de reposicions i dels muntatges internacionals que han passat pels escenaris barcelonins com a part d’una gira europea.

Els guanyadors per a cada categoria els decidiran els usuaris de Teatre Barcelona votant, directament, a la seva web, fins al 9 de setembre. Entre les 17 categories s’han nominat a més de 50 muntatges, entre els quals troben espectacles de teatre, dansa, circ, gènere musical, familiar, màgia i monòlegs còmics.

En dansa, els usuaris poden votar el millor espectacle:

NOMINATS A MILLOR ESPECTACLE DE DANSA 

  • I will wait for you / Arno Schuitemaker
  • Inaudible / Zoo – Thomas Hauert
  • Nixie (Deep Inside) / Eulàlia Bergadà
  • Perra de nadie / Marta Carrasco
  • Radical Light / Salva Sanchís
  • Set of sets / Guy Nader & Maria Campos

Consulta la resta de nominats i vota aquí.