Actualitat

Fins a un 40% de descompte per a associats/ades de l’APdC al Festival Castell de Peralada

05/04/2018

Els socis i sòcies de l’APdC i els Amics/Amigues de la Dansa de l’APdC tindran entre un 30 i un 40% de descompte en la programació de dansa del Festival Internacional de Música i Dansa Castell de Peralada.

Com comprar entrades?
Es poden comprar 4 entrades amb descompte per cada carnet de soci o amic de la dansa, i per cada funció. 40% de descompte en zones platea i club i 30% de descompte en zones B i C.

1) Per telèfon:

Trucant al 972 53 82 92 (Horari d’atenció telefònica: de 10 a 18h). Mitjà de pagament: Visa o Mastercard.
Les entrades es podran recollir el mateix dia de l’espectacle a la taquilla presentant el DNI i el carnet de soci/a de l’APdC o d’Amic/Amiga de la dansa.

2) On-line:
Entrant a www.festivalperalada.com, seleccionant l’espectacle i les butaques, seleccionant el descompte APdC i afegint el codi de descompte. Cal seleccionar el tipus de descompte APdC_A o APdC_B segons la zona i introduir el codi de validació que se us ha facilitat en comunicat intern al soci.
S’haurà de presentar el carnet de l’APdC i el DNI en el moment d’accedir al recinte.

PROGRAMACIÓ DE DANSA DEL FESTIVAL

Giselle, amb el Ballet du Capitole de Toulousse
13 de juliol de 2018 a les 22h.
Giselle és una obra mestra indiscutible del ballet romàntic i un dels més aplaudits al llarg del segle passat. Durant dels seus dos actes, combina a la perfecció personatges eternament insatisfets, herois que persegueixen quimeres, un amor més fort que la mort, multitud de criatures fantàstiques, contrast entre el somni i la realitat, una escena de follia…en resum conté tots els elements per a què aquest ballet amb música d’Adam, esdevingui tot un mite romàntic. La companyia dirigida per Keader Berlarbi, torna a Catalunya vint-i-un anys després, amb una nova producció
Preu: de 30 a 90€

Una oda al tiempo – María Pagés Compañía
20 de juliol de 2018 a les 22h.
Amb l’experiència professional i vital acumulada al llarg dels anys, i incorporant reflexions de Plató, Margaret Yourcenar, Jorge Luis Borges, John Cage, Octavio Paz, Heidegger, Marcel Duchamp o Pablo Neruda, la coreògrafa i bailaora sevillana reflexiona sobre la implacable irreversibilitat del temps, sobre el cos, el desig, l’art i la mateixa vida, i ho fa presentant-se davant el públic com el que és; una dona, un ser humà bell per la seva humanitat imperfecta.
Preu: de 30 a 90€.

Svetlana Zakharova i les estrelles del Bolshoi
13 d’agost de 2018 a les 22h
La internacionalment aclamada Svetlana Zakharova, primera ballarina del Teatre del Bolxoi i estrella del ballet del Teatro alla Scala, presentarà al Festival de Peralada l’espectacle Amore, per primera vegada a Espanya i amb una única actuació. Figura cabdal del ballet del segle XXI, Zakharova és famosa per la seva interpretació sublim dels papers clàssics més importants però també pels seus treballs en la coreografia contemporània. Per aquest espectacle, la ballarina russa ha encarregat a tres coreògrafs de fama mundial que creïn una obra que li permeti experimentar al mateix temps amb el contemporani i el clàssic.
Preu: de 30 a 90€.

Folia – Hip Hop i músiques barroques
17 d’agost de 2018 a les 22h.
Folia abaixarà el teló de la 32a edició del festival Alt Empordanès. L’espectacle encarregat d’inaugurar Les Nuits de Fourvière, compta amb la col·laboració del Festival Castell de Peralada en una proposta artística tant original com captivadora. El coreògraf i director d’escena, Mourad Merzouki, figura del moviment hip-hop des dels inicis de la dècada dels 90, inscriu la seva feina en una cruïlla de múltiples disciplines. Al voltant de la dansa urbana, Merzouki (que ha actuat en vàries ocasions al Mercat de les Flors), explora a Folia els ritmes populars de les tarantel·les italianes amb els músics del Concert de l’Hostel Dieu, sota la concepció musical de Franck-Emmanuel Comte. En força i nombre, s’apoderen d’una fusió de gèneres insòlita sota el signe de la compartició i la generositat.
Preu: de 25 a 40€

EL BUS DEL FESTIVAL


El Bus del Festival fa el trajecte Barcelona-Peralada-Barcelona totes les nits d’actuació a l’Auditori.

Anada: 18h – Barcelona des de Ronda Sant Pere, 21 (al costat de Plaça Urquinaona)

Tornada: mitja hora després de finalitzar la funció Preu del bitllet anada i tornada: 35€ (sota disponibilitat, cal reservar amb antelació).


Més informació de com arribar-hi aquí.