Actualitat

Finalistes del Premi Dansacat ’17. Escull qui guanya!

05/12/2016

Els 3 finalistes del Premi Dansacat 2017 han estat escollits pels socis i sòcies de l’APdC


D’entre les més de 40 candidatures rebudes, els 3 candidats/projectes més proposats pels socis i sòcies s’han convertit en FINALISTES. Ja podeu votar i decidir a qui voleu donar aquest reconeixement.

Finalistes del Premi Dansacat 2017, proposats pels socis i sòcies de l’APdC:

ANIMAL A L’ESQUENA

****************************
-Motius pels quals l’han proposat:
“Per seu un centre de referència per a la dansa contemporània des de 20 anys. Per la seva trajectòria i capacitat per a resistir. Per ser un espai de creació referent a nivell internacional, on es creen projectes i s’hi concentren artistes de tot el món”.
Més informació: http://www.lanimal.org

DANSEU FESTIVAL

************************
-Motius pels quals l’han proposat:
“Per descentralitzar la dansa i donar-la a conèixer, per ser format per un equip jove amb perspectives de futur, per oferir una gran formació professional i donar beques. Perquè impulsa la dansa a nivell professional, i a nivell cultural i social implicant a tot un poble”.

Més informació: http://www.eldanseufestival.com/inici

 
EXPLICA DANSA
*********************
-Motius pels quals l’han proposat:
“Per seu un projecte de creació de públics de gran valor per a la dansa de Catalunya. Toni Jodar i Beatriu Daniel tenen una llarga trajectòria i la seva feina ha estat constant i de qualitat. Fan una tasca divulgativa amb humor i professionalitat”.
Més informació: http://explicadansa.com/projecte/

Més informació sobre el Premi Dansacat

 
VOTAR (Fins al 8 de gener)


Els Premis Dansacat van néixer amb l’objectiu de reconèixer, incentivar i promocionar la feina dels professionals de la Dansa a Catalunya, recollint les seves diferents realitats, contemplant d’una banda la seva vessant més artística i també la social. Aquest any hem repensat completament aquests reconeixements, amb el suport de diversos socis que han format part d’una comissió de treball.
El premi Dansacat ’17 serà un premi honorífic i simbòlic destinat a un professional a nivell individual (soci o no soci de l’APdC), o a un projecte, o a una entitat que es dediqui a la Dansa, i desenvolupi la seva tasca majoritàriament a Catalunya. Els finalistes i el guanyador seran escollits pels socis i sòcies de l’APdC.

El 3 de febrer farem una GRAN FESTA DE LA DANSA, per a celebrar els 30 anys de creació de l’associació. Un punt de trobada informal ple de sorpreses on es donarà a conèixer qui ha guanyat aquest reconeixement. No pots faltar!, serà a La Caldera Les Corts.