Actualitat

Finalistes del Premi Dansacat ’14. Escull qui guanya!

03/09/2014

Els 3 finalistes del Premi Dansacat 2014 han estat escollits pels socis i sòcies de l’APdC


D’entre les més de 50 candidatures rebudes, els 3 candidats/projectes més proposats pels socis i sòcies s’han convertit en FINALISTES. Ja podeu votar i decidir qui voleu que guanyi.

VEURE ELS FINALISTES I VOTAR (Fins al 17 de setembre)


Els Premis Dansacat van néixer amb l’objectiu de reconèixer, incentivar i promocionar la feina dels professionals de la Dansa a Catalunya, recollint les seves diferents realitats, contemplant d’una banda la seva vessant més artística i també la social. Aquest any hem repensat completament aquests reconeixements, amb el suport de diversos socis que han format part d’una comissió de treball.
El premi Dansacat ’14 serà un premi honorífic i simbòlic destinat a un professional a nivell individual (soci o no soci de l’APdC), o a un projecte, o a una entitat que es dediqui a la Dansa, i desenvolupi la seva tasca majoritàriament a Catalunya. Els finalistes i el guanyador seran escollits pels socis i sòcies de l’APdC. Enguany, a més, tenim un altre objectiu important: reunir a tot el sector en una GRAN FESTA DE LA DANSA, a finals de novembre. Un punt de trobada informal ple de sorpreses on es donarà a conèixer qui ha guanyat aquest reconeixement. No pots faltar!