Actualitat

Festival Deltebre Dansa a “We Speak Dance” – Nova sèrie de Netflix centrada en la dansa

13/12/2017

L’1 de gener de 2018 Nètflix estrena una nova sèrie documental amb la dansa com a protagonista: We Speak Dance, creada i presentada per la reconeguda ballarina Vandana Hart. La sèrie recorrerà diferents països, entre ells el Líban, Vietnam, França o Nigèria, mostrant diferents formes de viure la dansa.

La sèrie va ser presentada a Los Angeles a principis de desembre, on es va poder veure en primícia el primer episodi, centrat en el Líban. L’objectiu del projecte és demostrar que la dansa és un llenguatge internacional que connecta les persones a través de les diferents cultures, transforma les vides i és una eina que pot iniciar canvis socials. Els creadors ja estan treballant en la segona temporada d’aquesta sèrie documental, on Catalunya i Espanya tindran un especial protagonisme, sent un dels escenaris el Festival Deltebre Dansa.

La seva presentadora, Vandana Hart, reconeguda ballarina i activista per la dansa i els drets humans, juntament amb el director de la sèrie, Chris Keener, va ser a Deltebre durant la 13a edició del Festival, celebrada el passat mes de juliol. Durant 3 dies, va viure intensament l’activitat d’aquest Festival que aplega a artistes de més de 53 nacionalitats.

El tràiler de la sèrie es va estrenar el passat 6 de desembre, a través de les xarxes socials de la mateixa presentadora, i, en poques hores, va sumar més de 300.000 visualitzacions i 7.000 comparticions. A partir de l’1 de gener, es podran veure els diferents capítols a la coneguda plataforma en línia, Netflix.