Fes-te amic de la dansa

T'agrada la dansa? La practiques com a amateur? Ets aficionat/da? Fes-te amic de la Dansa i estaràs recolzant el sector!

carnet amic

Des de l’APdC vetllem pels drets dels ballarins i ballarines, i treballem per difondre la dansa arreu del territori. Si t’apassiona la dansa i vols formar part d’aquest propòsit, fes-te Amic de la Dansa!

Amb el teu suport podrem seguir oferint assessorament, formacions i beques als professionals però, sobretot, tindrem més força per donat la visibilitat que la dansa es mereix. Farem difusió i treballarem perquè cada vegada més municipis d’arreu de Catalunya en programin.

Actualment també treballem per fer que els programadors augemntin la presència de la dansa als seus teatres. A més, obrim beques i convocatòries artístiques que giren per tot el territori i funcionem com a lobby davant del departament d’ensenyament perquè inclogui la dansa a l’ensenyament ordinari.

La dansa no s’atura gràcies a tu!

Fes-te Amic de la Dansa i amb el carnet idenitifcatiu que rebràs podràs gaudir d’activitats especials, sortejos d’entrades, butlletí informatiu (notícies, programació, formació,…) i un munt d’avantatges i descomptes per a teatres, festivals, activitats culturals per tot el territori i beneficis en assegurances (consulta la llista obrint el deseplegable de sota).

Avantatges

Si et fas amic o amiga de la Dansa tindràs un carnet identificatiu i podràs gaudir d’activitats especials, sorteig d’entrades, butlletí informatiu (notícies, programació, formació,…) i un munt d’avantatges i descomptes.

Aquests són alguns dels descomptes dels quals pots gaudir com a Amic/ga de la Dansa:

TEATRES I FESTIVALS

Mercat de les Flors: 15% de descompte en 2 entrades en venda anticipada on-line (marcant descompte específic “APDC/ Carnet Amics de la Dansa”). Serà necessari presentar el carnet d’Amic/ga de la Dansa.

SAT!: 25% de descompte en la compra d’una entrada a taquilla 1 hora abans de l’espectacle, o bé, reservant prèviament a entrades@sat-teatre.cat. Pels espectacles infantils  8,50€.

La Caldera: 10€ per a tots els espectacles programats, excepte els familiars, en la compra on-line i presentant el carnet d’Amic/ga de la Dansa.

Teatre del Raval: 20% de descompte en la compra de d’una entrada a taquilla presentant el carnet d’Amic/ga de la Dansa, en tots els espectacles per a adults dins la programació habitual (queden exclosos els espectacles familiars, cicles com la Mostra de Teatre de Barcelona o altres obres i activitats que ja tinguin un preu promocional)

Sala Trono: 20% de descompte en tota la programació presentant el carnet a taquilla el mateix dia de l’espectacle.

Teatre Auditori de Granollers: 50% de descompte per a dues entrades en espectacles de dansa presentant el carnet a taquilla.

Gran Teatre del Liceu: 30% de descompte en 1 entrada per a totes les zones pels espectacles de dansa a través de compra online. Descompte especial del 35% del preu regular de l’entrada amb la compra de l’abonament LICEU DANSA. Per la compra introduir els codis que se us han facilitat en comunicat intern.

Sala Versus Glòries: 10 € a taquilla per als espectacles de dansa, presentant el carnet d’Amic/ga de la Dansa.

Teatre Municipal de Girona: 25% de descompte en 2 entrades a través de compra online i taquilla per tots els espectacles i tallers, excepte espectacles familiars i espectacles de promotors externs. Per la compra online seleccionar el descompte APdC i introduir el codi que se us ha facilitat en comunicat intern.

Teatre de Salt: 50% de descompte en la compra d’entrades de la temporada de circ i dansa (gener-juny) al web i a la taquilla. Per la compra online introduir els codis que se us han facilitat en comunicat intern.

Teatre Nacional de Catalunya: 50% de descompte en la compra de dues entrades a les sessions de dimecres a diumenge, directament a les taquilles del TNC el mateix dia de la funció o amb antelació presentant el carnet de l’APdC; o bé per internet a través de l’enllaç facilitat en comunicat intern. Les entrades es recolliran a la taquilla del TNC mostrant el carnet.

Festival TNT – Terrassa Noves Tendències: Entrades amb un 25% de descompte per a tots els espectacles de pagament (exceptuant els espectacles de 7€). Compra online marcant l’opció “Entrada descompte 25%” i a la taquilla, presentant sempre el carnet.

Festival Grec: Dues entrades al 50% per a espectacles (teatre, escena híbrida, dansa i circ) programats al Teatre Grec, Mercat dels Flors, Teatre Lliure, El Molino, Teatre del CCCB, MNAC i MACBA presentant el carnet a la taquilla del teatre, el mateix dia de la funció, a partir dels 30 minuts anteriors a l’inici de la funció, sempre que hi hagi disponibilitat d’aforament.

Festival Temporada Alta: 50% de descompte en una entrada per a espectacles de teatre, dansa i circ comprant online o a taquilla presentant el carnet. Per la compra online, introduir els codis que se us han facilitat en comunicat intern.

Festival Dansàneu: 15% de descompte per als 5 espectacles següents: Explica Dansa: Tra Tra Tra; Iratxe Ansa, Igor Bacovich & Francesco Tristano: Esercizio di stile; Xavi Torres i Karen Lugo; Núria Andorrà & Julyen Hamilton i Jon Maya. Per la compra online, introduir els codis que s’han facilitat per comunicat intern.

ACTIVITATS CULTURALS

CaixaForum: Avantatges en activitats puntuals.

MACBA: 50% de descompte en el preu de les exposicions (5,50 euros enlloc de 11 euros), i la possibilitat de fer-se amics del MACBA a preu reduït (35 euros anuals i en comptes de 50) presentant el carnet ‘Amic/ga de la Dansa i el DNI.

Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques de l’Institut del Teatre: Carnet de préstec gratuït presentant el carnet de l’APdC per a poder treure en préstec documentació especialitzadaen teatre, dansa, òpera, circ…

La Filmoteca de Catalunya: preu reduït de 3 € per una entrada per persona i sessió per a qualsevol de les projeccions de la Filmoteca de Catalunya. Les entrades es poden comprar amb 15 dies d’antelació a la data de projecció a les taquilles; o bé, reservar a través de filmoteca.taquilla@gencat.cat, per telèfon  93 561 1070 o presencialment a les taquilles de la Filmoteca, sempre que hi hagin entrades disponibles.

SALUT

ASISA: Assegurança sanitària. Podeu contactar amb Lluïsa Cantó (assessora comercial ASISA), mòbil: 637 953 617, e-mail: lcanto@tuasesorasisa.es

Quota

30 € anuals

(També pots fer una donació superior si ho desitges que es destinarà a les diferents àrees i projectes de l’APdC)

Si et dediques professionalment a la dansa o estudies amb vocació professional, fes-te soci de l’APdC