Fes-te amic de la dansa

T'agrada la dansa? La practiques com a amateur? Ets aficionat/da? Fes-te amic de la Dansa i estaràs recolzant el sector!

carnet amic

Amb la crisi sanitària provocada per la COVID-19, el sector s’ha vist greument perjudicat amb la cancel·lació d’espectacles i la manca de contractació. Des de l’APdC vetllem pels drets dels ballarins i ballarines, i treballem per difondre la dansa arreu del territori. Si t’apassiona la dansa i vols formar part d’aquest propòsit, fes-te Amic de la Dansa!

Amb el teu suport podrem seguir oferint assessorament, formacions i beques als professionals però, sobretot, tindrem més força per donat la visibilitat que la dansa es mereix. Farem difusió i treballarem perquè cada vegada més municipis d’arreu de Catalunya en programin.

Actualment oferim assessorament a programadors perquè s’atreveixin a incloure la dansa als seus teatres. A més, obrim beques i convocatòries artístiques que giren per tot el territori i funcionem com a lobby davant del departament d’ensenyament perquè inclogui la dansa a l’ensenyament ordinari.

La dansa no s’atura gràcies a tu!

Fes-te Amic de la Dansa i amb el carnet idenitifcatiu que rebràs podràs gaudir d’activitats especials, sortejos d’entrades, butlletí informatiu (notícies, programació, formació,…) i un munt d’avantatges i descomptes per a teatres, festivals, activitats culturals per tot el territori i beneficis en assegurances (consulta la llista obrint el deseplegable de sota).

Avantatges

Si et fas amic o amiga de la Dansa tindràs un carnet identificatiu i podràs gaudir d’activitats especials, sorteig d’entrades, butlletí informatiu (notícies, programació, formació,…) i un munt d’avantatges i descomptes.

Aquests són alguns dels descomptes dels quals pots gaudir com a Amic/ga de la Dansa:

TEATRES I FESTIVALS

Mercat de les Flors: 15% de descompte en 2 entrades en venda anticipada on-line (marcant descompte específic “APDC/ Carnet Amics de la Dansa”). Serà necessari presentar el carnet d’Amic/ga de la Dansa.

SAT!: 25% de descompte en la compra d’una entrada a taquilla 1 hora abans de l’espectacle, o bé, reservant prèviament a entrades@sat-teatre.cat. Pels espectacles infantils  8,50€.

La Caldera: 10€ per a tots els espectacles programats, excepte els familiars, en la compra on-line i presentant el carnet d’Amic/ga de la Dansa.

Teatre del Raval: 25% de descompte en la compra de dues entrades a taquilla en tots els espectacles per a adults, dins la programació habitual.

Sala Trono: 20% de descompte en tota la programació presentant el carnet a taquilla el mateix dia de l’espectacle.

Teatre Auditori de Granollers: 50% de descompte per a dues entrades en espectacles de dansa presentant el carnet a taquilla.

Gran Teatre del Liceu: 30% de descompte en 1 entrada per a totes les zones pels espectacles de dansa a través de compra online. Descompte especial del 35% del preu regular de l’entrada amb la compra de l’abonament LICEU DANSA. Per la compra introduir els codis que se us han facilitat en comunicat intern.

Factoria Cultural de Terrassa: 15% de descompte en dues entrades per a tots els espectacles de la temporada BBVA de dansa. Les entrades es podran adquirir online, per la compra introduir els codis que se us han facilitat en comunicat intern. També es poden adquirir a taquilla o a través del correu electrònic comunicacio@lafact.cat, indicant el número de soci/a. Un cop confirmada la disponibilitat d’entrades, es procedirà a la venda a través del telèfon 902 180 677 (amb targeta de crèdit).
Les entrades es recolliran el mateix dia de l’espectacle a la taquilla de la Factoria Cultural de Terrassa presentant el carnet de soci/a.

Sala Versus Glòries: 10 € a taquilla per als espectacles de dansa, presentant el carnet d’Amic/ga de la Dansa.

Teatre Municipal de Girona: 25% de descompte en 2 entrades a través de compra online i taquilla per tots els espectacles i tallers, excepte espectacles familiars i espectacles de promotors externs. Per la compra online seleccionar el descompte APdC i introduir el codi que se us ha facilitat en comunicat intern.

Cicle Dansa Ara a La Pedrera: 25% de descompte en una entrada comprant a taquilla.

Festival Maldà enDansa: 10% de descompte a taquilla en l’entrada conjunta per als dos programes del festival.

Festival TNT – Terrassa Noves Tendències: Entrades amb un 25% de descompte per a tots els espectacles de pagament (exceptuant els espectacles de 7€). Compra online i a la taquilla presentant el carnet.

Festival Grec: Dues entrades al 50% de descompte per espectacles de dansa, teatre i circ programats al Teatre Grec, Mercat de les Flors, Teatre Lliure, Sala Hiroshima i SAT!, a la taquilla del teatre, el mateix dia de la funció, a partir dels 30 minuts anteriors al inici de la funció, sempre i quan hi hagi disponibilitat d’aforament de la sala.

Festival Temporada Alta: 50% de descompte en una entrada per a espectacles de teatre, dansa i circ comprant online o a taquilla presentant el carnet. Per la compra online, introduir els codis que se us han facilitat en comunicat intern.

ACTIVITATS CULTURALS

CaixaForum: Avantatges en activitats puntuals.

MACBA: 50% de descompte en el preu de les exposicions (5,50 euros enlloc de 11 euros), i la possibilitat de fer-se amics del MACBA a preu reduït (35 euros anuals i en comptes de 50) presentant el carnet ‘Amic/ga de la Dansa i el DNI.

Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques de l’Institut del Teatre: Carnet de préstec gratuït presentant el carnet de l’APdC per a poder treure en préstec documentació especialitzadaen teatre, dansa, òpera, circ…

SALUT

ASISA: Assegurança sanitària. Podeu contactar amb Lluïsa Cantó (assessora comercial ASISA), mòbil: 637 953 617, e-mail: lcanto@tuasesorasisa.es

Quota

30 € anuals

(També pots fer una donació superior si ho desitges que es destinarà a les diferents àrees i projectes de l’APdC)

Si et dediques professionalment a la dansa o estudies amb vocació professional, fes-te soci de l’APdC