Actualitat

Fer-se soci de l’APdC té recompensa!

20/03/2017

Tindràs accés a la Borsa de Treball,  més de 80 descomptes, assessorament personalitzat, el Passaport de la dansa, i molts avantatges més!

Al març fes-te soci/a  de l’APdC i et regalem la inscripció (12€) i la quota del mes (12€).

T’has trobat mai amb dubtes legals o laborals sobre un contracte? Tens un projecte entre mans i estàs pendent de convocatòries d’ajuts? T’agrada mantenir-te en forma i ampliar els teus coneixements professionals? Busques feina i estàs alerta a totes les ofertes? Estem convençuts que compleixes més d’una d’aquestes premisses. I et volem ajudar!

No cal que et tornis boig buscant tota aquesta informació. Des de l’APdC cobrim totes les necessitats dels professionals de la dansa: a l’apartat serveis al soci trobaràs tots els avantatges dels quals et pots beneficiar: informació, borsa de treball, assessorament, formació, pòlissa mèdica amb especialistes en medicina de la dansa, el passaport de la dansa, més de 80 descomptes, etc. També podràs publicar i actualitzar la teva fitxa al directori de professionals per donar-te a conèixer. T’adonaràs que simplement anant a un espectacle de dansa ja et surt a compte la quota de soci/a!

Gràcies a la teva quota, l’APdC seguirà treballant en projectes necessaris i de gran importància per a la consolidació del sector com la lluita per a aconseguir unes condicions laborals dignes, les negociacions amb les institucions per a aconseguir unes polítiques culturals adequades al sector; la regulació dels ensenyaments de dansa; etc. I a través de www.dansacat.org i el butlletí informatiu seguirem donant visibilitat i fent difusió de l’actualitat del sector. Una feina menys tangible però imprescindible per a què el sector tiri endavant, i que farem gràcies a la teva ajuda.

No t’ho pensis més! Contacta’ns: info@dansacat.org// 93 2682473 o fes-te soci on-line.