Actualitat

Fem Dansa fa parada a Sant Joan de les Abadesses aquest cap de setmana

25/10/2019

El Fem Dansa fa parada a Sant Joan de les Abadesses els pròxims divendres 25 i diumenge 27 d’octubre, i 20 de novembre. El primer contacte del festival d’enguany amb el municipi és amb el col·lectiu Big Bouncers, que fan un taller a l’Institut-Escola Mestre Andreu el divendres 25 d’octubre.

El diumenge 27, el passeig Comte Guifré acollirà tres espectacles. Començaran els “Hippos” de Zum Zum Teatre, després serà el torn de “Conseqüències”, l’espectacle de Cia Moveo Teatre Físico que va guanyar el premi Moritz a la Fira de Tàrrega de fa dos anys a la millor estrena d’art de carrer, i tancarà la jornada “Topas”, de Brodas Bros.

Finalment, Big Bouncers també seran a la llar d’infants El Molí Petit el dimecres 20 de novembre, amb un taller on els més petits del poble jugaran amb el seu cos amb el llenguatge de la dansa.
El Fem Dansa és una iniciativa, liderada per l’APdC amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que té com a objectiu, per una banda, atansar el creador a la comunitat local (fer vida al municipi) i, de l’altra, permetre que la ciutadania s’atansi a la dansa com a disciplina artística.