Actualitat

Fas una activitat pel Dia Internacional de la Dansa? En farem difusió!

11/03/2015

L’APdC difondrà la teva activitat pel Dia Internacional de la Dansa

Data límit per a enviar la informació: 2 d’abril
 
Un dels objectius de l’APdC pel Dia Internacional de la Dansa és donar a conèixer als ciutadans totes les activitats de dansa que es duen a terme a Catalunya amb motiu d’aquesta celebració. Per això estem tornant a recollir tota la programació de dansa de Catalunya  (escoles, teatres, centres de formació, centres cívics,…) que es duran a terme del 25 d’abril al 3 de maig de 2015.

Aquestes activitats es difondran a través de l’AGENDA de Dansacat.org (14.000 visites mensuals) i de l’ Aplicació Mòbil (APP) de l’Agenda de la Dansa. També s’enviaran a més de 3.000 contactes (socis, subscriptors, amics de la dansa i altres agents del sector: institucions, equipaments, professionals, amateurs, centres de dansa,…), i es difondran a través de les xarxes socials.

Si organitzes alguna activitat de dansa amb motiu d’aquesta celebració et demanem que ens facilitis la informació. Si us plau, omple el formulari on-line amb les dades de l’activitat: www.dansacat.org/agenda/25/programacio/

Important: al final del títol de l’activitat heu d’afegir: (DID 15). Exemple: Acció de dansa integrada a la Rambla  (DID 15)

Data límit per a enviar la informació: 2 d’abril

En cas de trobar alguna dificultat ens podeu contactar a: did@dansacat.org o al 93 268 24 73.