Actualitat

Fas una activitat pel Dia Internacional de la Dansa 2018? En farem difusió!

05/03/2018

Un dels objectius de l’APdC pel Dia Internacional de la Dansa (29 d’abril) és donar a conèixer als ciutadans totes les activitats de dansa que es duen a terme a Catalunya amb motiu d’aquesta celebració.

Per això estem tornant a recollir tota la programació de dansa de Catalunya  (escoles, teatres, centres de formació, centres cívics, ajuntaments…) que es duran a terme del 21 d’abril al 6 de maig de 2018.

Aquestes activitats es difondran a través de l’AGENDA de Dansacat.org (14.000 visites mensuals). També s’enviaran a més de 3.000 contactes (socis, subscriptors, amics de la dansa i altres agents del sector: institucions, equipaments, professionals, amateurs, centres de dansa,…), i es difondran a través de les xarxes socials.

Si organitzes alguna activitat de dansa amb motiu d’aquesta celebració et demanem que ens facilitis la informació. Si us plau, omple el formulari on-line amb les dades de l’activitat.

Important: al final del títol de l’activitat heu d’afegir: (DID 18). Exemple: Acció de dansa integrada a la Rambla  (DID 18).

Data límit per a enviar la informació: 29 de març

En cas de trobar alguna dificultat ens podeu contactar a: comunicacio@dansacat.org o al 93 268 24 73.