Actualitat

Fabra i Coats obre convocatòria per a projectes artístics en residència i per al viver d’iniciatives culturals

22/01/2013

La Fabra i Coats, Fàbrica de Creació de Barcelona ha obert dues convocatòries. D’una banda,  la convocatòria de ‘Cessió temporal d’espais per al desenvolupament de projectes de creació artística‘ està dirigida a persones físiques i jurídiques (artistes, col•lectius, associacions, iniciatives empresarials) amb un projecte artístic en procés de creació, de qualsevol disciplina. D’altra banda, també obre convocatòria  per al  viver d’iniciatives, dirigida a col•lectius, gestors, productors, difusors, distribuïdors i dinamitzadors culturals, micro-empreses,… que necessitin un espai de gestió per dur a terme el seu projecte. Aquestes cessions impliquen el pagament dels preus aprovats pel Consell d’Administració de l’ICUB vigents i que trobareu a les bases.

L’ oficina de l’APdC -com la de l’AADPC, sindicArt, la Unió de Músics, Atecat i AREC- està ubicada al primer pis de la Fabra i Coats, on hi tenim llogat un espai (quatre taules de treball). No disposem de cap aula ni sala d’assaig, ni  tampoc tenim cap relació amb les convocatòries publicades.

Més informacio sobre les convocatòries:

Projectes artístics en residència:

Descarrega les bases

Viver d’iniciatives culturals:

Descarrega les bases

Per a formalitzar la sol•licitud cal omplir el formulari, així com aportar la documentació sobre el projecte que es cregui oportuna al Registre General de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), La Rambla, 99 en horari de 8:15h. a 14:15h) abans del proper 15 de febrer de 2013.