Actualitat

Exposició de Josep Aznar a Brusel·les: retrat de la dansa dels últims 30 anys

10/05/2016

L’Espai Catalunya Europa a Brusel·les, acull fins al 12 de setembre l’exposició “Festival Castell de Peralada en dansa” que aplega fotografies de Josep Aznar. Fotògraf amb una dilatada trajectòria en el camp de la dansa i les arts escèniques. A més de soci de l’APdC.

Des de 1977 Aznar realitza fotografies d’espectacles de dansa tant a nivell nacional com internacional i disposa d’un arxiu complet de fotografies de dansa d’aquest període al nostre país. Actualment treballa en els àmbits de la fotografia d’escena, editorial i d’empresa.

Ha participat en una desena de llibres, entre els quals destaquen “25 Anys de Dansa al Centre Cultural Caixa Terrassa” (2009) i “Dansa/Noves tendències de la coreografia catalana” (1994).

Comissariada pel mateix fotògraf i Laia Tous, l’exposició també compta amb un text introductori de Joaquim Noguero, crític de dansa de “La Vanguardia” i un recull de declaracions que els ballarins Ángel Corella, Julio Bocca, Sara Baras, María Pagés i el coreògraf dels Ballets de Monte-Carlo Jean Christophe Maillot han escrit per a aquesta ocasió. En total es poden contemplar 43 imatges que van del 1985 fins el 2015.