Actualitat

Et regalem “La danza académica y su metodología” (Nivel elemental + Nivel medio I) d’Àfrica Hernández

11/02/2015

L’APdC sorteja La danza académica y su metodología. Análisis del movimiento en relación con la estructura musical. Nivel elemental (2009), i Nivel medio I (2014). Dos llibres de la pedagoga África Hernández, publicats per Ediciones Mahali, que suposen una eina per a professionals, professors i alumnat de la dansa acadèmica. Pots participar en el sorteig fins al 18 de febrer, i per a participar-hi cal que siguis soci/a de l’APdC o Amic/amiga de la Dansa de l’APdC. El dia 19 de febrer donarem a conèixer el guanyador/a a dansacat.org. Participar en el sorteig.

Danza académica y su metodología. Análisis del movimiento en relación con la estructura musical

En aquests dos llibres (Nivel elemental, Nivel medio I) l’autora proposa un mètode d’ensenyament i aprenentatge de la dansa acadèmica, basat en el mètode Vaganova, però que analitza en profunditat el moviment en relació amb l’estructura musical. Hernández ha incorporat la seva pròpia reflexió i un nou desenvolupament de la metodologia. L’editorial té previst publicar els volums corresponents al Nivell Mitjà II, al Nivell Mitjà-Avançat i al Nivell Superior.

África Hernández és pedagoga de dansa clàssica titulada per la Hungarian Dance Academy de Budapest (Matrícula d’honor i Medalla honorífica). Exballarina de companyies nacionals i internacionals, i professora de dansa acadèmica amb una llarga i reconeguda experiència. Ha estat coordinadora dels Ensenyaments Elementals de Dansa del Conservatori Professional de Dansa de València, i mestra convidada a nombroses escoles i companyies, com la CND. A més a més, ha impartit cursos de formació per a professors de dansa, de metodologia de la dansa, i de didàctica. Més informació

Ediciones Mahali està integrada per un grup d’especialistes en disciplines artístiques com el teatre, la dansa, l’estètica o la literatura, i té com a objectiu la publicació de llibres d’arts escèniques.

Presentació a l’Institut del Teatre
L’Auditori de l’Institut del Teatre acollirà el dijous 12 de febrer (20h), la presentació del segon llibre d’Àfrica Hernández La danza académica y su metodología. Análisis del movimiento en relación con la estructura musical. Nivel Medio I. L’entrada és lliure i està oberta a qualsevol persona que estigui interessada en la metodologia de la dansa.