Actualitat

Et convidem al Circula 2017 per agrair-te el teu suport!

22/11/2017

Aquest cap de setmana l’APdC acull el Circula 2017, amb la visita de la companyia andalusa Teresa Navarrete, que organitza un taller per a professionals el dissabte 25 de novembre a La Caldera, i actua a la Sala Hiroshima el diumenge 26.

És un projecte que fa tres anys que hem posat en marxa, amb molt d’esforç, les associacions de professionals de dansa de Catalunya (APdC), País Basc (ADDE), Madrid (APDCM), València (APDCV) i des d’aquest any, també, Andalusia (PAD). L’objectiu és cobrir una necessitat bàsica del sector: fomentar la formació i la visibilitat d’espectacles de dansa i facilitar la mobilitat dels professionals associats a les cinc entitats.

Som conscients que, sense la col·laboració dels socis i els amics de la dansa no hauríem arribat tan lluny. Per això us volem convidar a l’espectacle la cia. Teresa Navarrete, Domando a Pinball, que es podrà veure el diumenge 26 de novembre a les 19h a la Sala Hiroshima.

Sortegem 10 invitacions dobles!

Com pots aconseguir la teva invitació?

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans del dijous 23 de novembre a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors o guanyadores a través del web i la pàgina de facebook de l’APdC.

Els afortunats podran recollir les seves entrades a partir d’1 hora abans de l’espectacle a les taquilles de la Sala Hiroshima (c/ Vilà i Vilà 67).