Actualitat

Et convidem a l’assaig obert de ‘V’ de Cia. L’Émerveillée al SAT!

17/10/2023

Si ets soci/a de l’APdC o Amic/ga de la Dansa, et convidem el proper dimecres 25 d’octubre a les 19h al SAT a veure l’assaig obert del darrer espectacle de Cia. L’Émerveillée: V. És imprescindible que reservis la teva entrada al link de sota, ja que l’aforament serà limitat.

V és una experiència artística de dansa, teatre físic i música en directe que tracta la naturalesa efímera de les arts escèniques. La peça indaga en la necessitat humana de deixar empremta, de la fugacitat de la vida i de la perpetuïtat de l’art. El caràcter efímer de la dansa, representat per una ballarina, contrasta amb peces centenàries de Johann Sebastian Bach o Kaija Saariaho, interpretades per un violoncel·lista.


Fitxa artística
Direcció, creació i interpretació: Patricia Hastewell Puig / Interpretació musical: Jordi Claret / Text: Eduard Paredes / Il·luminació: Gina Moliné / Construcció escenografia: Anna Vidal Campanyà / Mirada externa: Giulia Tornarolli / Eduard Paredes / Suport i residències: Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, L’animal a l’esquena i Ajuntament de Masnou

· Aquesta companyia forma part del projecte Aliansat / Companyia en residència a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació