Actualitat

Et convidem a l’assaig obert d’Aclucalls, de Cia. laSADCUM, al SAT!

09/05/2024

Si ets soci/a de l’APdC o Amic/ga de la Dansa, et convidem el proper dijous 23 de maig a les 17:30h al SAT a veure l’assaig obert del darrer espectacle de Cia. laSADCUM: Aclucalls. És imprescindible que reservis la teva entrada al link de sota, ja que l’aforament serà limitat.

Un autoretrat grotesc de la societat i la generació post-Internet, des de la pròpia generació Z

ACLUCALLS presenta uns personatges nascuts entre tecnologia que han crescut en una saturació i programació informàtica constant. Reproduint tot el que veuen, sobreposant i mesclant tots els inputs que reben, viuen emmarcats en un món creat a partir del culte al cosa o workout, la pantalla i la programació informàtica.

A través d’aquesta peça de dansa contemporània es crea un relat oníric de la nostra societat per reflectir com influeix la tecnologia en el comportament humà i, en especial, a la seva generació.


Fitxa artística
Coreografia i direcció: Guillem Jiménez / Assessoria de moviment: Carla Moll / Interpretació: Alexa Moya, Carla Moll, Guillem Jiménez, Javi Valls, Juan Galo, Judit Amengual, Laia Camps, Meritxell de Soto, Ona Cros, Dani Mallorquin, Marina Olivares i Vera Palomino / Música original i disseny sonor: DA ROCHA / Escenografia: Oriol Corral / Disseny d’il·luminació: Ivan Cascón / Visuals: Guillem Jiménez / Disseny i confecció de vestuari: Gina Berenguer / Mirada externa: Claudia Mirambell / Disseny gràfic i animació: Aina Mira / Agent de producció: Blanca Sartorius/ Gestió de Producció: Muntsa Roca / Mentoria Internacional: Maciej Sado (Beca Institut Ramon Llull – Graner) / Fotografia: Pablo de Pastor / Col·labora INJUVE, Centre Cívic Barceloneta, La Caldera, Graner, ICEC i OSIC Generalitat de Catalunya / Una coproducció de CCCB, laSADCUM, ELAMOR i Dansa Metropolitana