Actualitat

Et convidem a la masterclass de Derek Pedrós al Sismògraf 2016

17/02/2016

El festival de dansa d’Olot organitza el proper 2 d’abril una classe magistral amb el realitzador especialitzat en videodansa, Derek Pedrós.  Els socis i sòcies de l’APdC podran participar-hi gratuïtament mentre que per a les persones no associades tindrà un cost de 10€.  El Museu de la Garrotxa (C/ Hospici, 8) acollirà la sessió de 10 a 13h i de 14 a 16h.

Pedrós està especialitzat en la realització de vídeos promocionals per a companyies, ballarins, ballarines, festivals de dansa i escoles. També exerceix  de pedagog impartint formacions sobre la creació de projectes que combinin la dansa i l’audiovisual, convertint idees en peces audiovisuals. Actualment col·labora amb Rotativa Performing Arts, associant-se amb Bernabé Rubio per a generar projectes conjunts amb companyies de dansa, festivals de videodansa i festivals d’arts escèniques.

La masterclass va adreçada a professionals de la dansa. Cal portar ordinador propi amb l’Adobe Premiere CC o el Final Cut X instal·lat. El període d’inscripció finalitza el 23 de març.

Per a inscriure’t omple aquest formulari.

+ info sobre el festival Sismògraf:
http://www.sismografolot.cat/