Actualitat

L’Associació de Professionals de la Dansa estrena nova web

11/12/2020

Després de molts mesos de feina estem encantades d’estrenar la nova web de l’APdC. Des de divendres 4 de desembre podeu gaudir del nou aspecte i funcionalitats de dansacat.org

Avís per a socis/es! Quan entreu tingueu en compte les següents indicacions:

Accediu a l’Àrea Privada
És important que activeu els vostres usuaris a la nova web per a poder accedir a les ofertes de feina, convocatòries, etc. Com que per garantir la seguretat s’han eliminat totes les contrasenyes dels perfils. Per generar-les de nou només haureu de seguir dues senzilles passes. Quan entreu a “Accés a socis” haureu de fer clic al link de sota, “Has perdut la teva contrasenya?”, i seguir els passos per a poder crear un nou password.

Reviseu els serveis exclusius
Un cop dins la vostra la vostra Àrea Privada, us demanem que reviseu que la vostra informació està actualitzada i ordenada correctament. Us animem a actualitzar les vostres dades, imatges i el vostre perfil. Allà mateix podeu accedir als serveis exclusius per a socis i sòcies, com la Borsa de treball, les Convocatòries, els Descomptes o l’Àrea Privada.

Envieu-nos les formacions i espectacles que esteu preparant
Recordeu que tenim un espai on podeu penjar els vostres espectacles, formacions o ofertes de feina perquè els vegin la resta de socis/es i visitants del web.

Assegureu-vos de rebre el nou butlletí
Amb el canvi de web també fem canvis en els enviaments de comunicats i butlletins. A partir de divendres 4 de desembre ja rebreu les novetats del sector i de l’APdC amb el nou format. Si no els rebeu a la Safata d’Entrada, mireu de revisar la Safata de Promocions, Social o SPAM per a poder marcar-nos com a contacte segur.

Si teniu algun suggeriment que ens pugui ajudar a millorar, endavant!