Actualitat

Estàs pensant en formar-te? Et bequem amb 300€ per la formació que TU vulguis!

29/05/2018
L’APdC torna a sortejar, entre tots els seus socis, beques de formació valorades en 300 euros cadascuna.
Si estàs pensant en formar-te, l’APdC t’ofereix l’oportunitat de fer-ho gratuïtament! Sortegem 8 beques de formació per als nostres socis i sòcies: set beques estaran destinades a socis i sòcies professionals i una a socis/es estudiants.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és cobrir les despeses de tallers, cursos regulars, entrenaments, classes, workshops, seminaris, conferències, jornades, etc., a qualsevol centre de l’Estat Espanyol durant el 2018. Poden estar relacionades amb la interpretació de dansa, la creació, la gestió, la producció, la comunicació o la fisioteràpia, entre altres àrees d’interès del sector professional de la dansa.

Els professionals i estudiants interessats han d’omplir el formulari fins al 25 de juny de 2018. No cal haver-se inscrit a la formació per participar al sorteig; l’únic requisit és que cal matricular-se durant el 2018!

L’APdC realitzarà dos sortejos (a través de sortea2.com) el dimarts 26 de juny a les 16h: un per als socis/es professionals, i un altre per als socis/es estudiants. Els sol·licitants que ho vulguin, podran estar presents als sortejos.

Consulteu les bases de la convocatòria aquí.