Actualitat

Estàs pensant en formar-te? Et bequem amb 300€ per la formació que TU vulguis!

10/12/2018
Tornen les beques de formació de l’APdC, valorades en 300 euros cadascuna.
Si estàs pensant en formar-te, l’APdC t’ofereix l’oportunitat de fer-ho gratuïtament! Enguany l’associació augmenta l’oferta de beques a 10 per a socis i sòcies de l’entitat. 9 beques estaran destinades a professionals i 1 a estudiants.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és cobrir les despeses de tallers, cursos regulars, entrenaments, classes, workshops, seminaris, conferències, jornades, etc., a qualsevol centre de l’Estat Espanyol durant el 2018. Poden estar relacionades amb la interpretació de dansa, la creació, la gestió, la producció, la comunicació o la fisioteràpia, entre altres àrees d’interès del sector professional de la dansa.
NOTA: Aquestes beques no es poden fer servir per finançar els entrenaments per a professionals de clàssic i/o contemporani en la modalitat de tarifa plana, ja que aquest preu ja està subvencionat per l’associació. Sí que es poden utilitzar per finançar els abonaments de 5 classes o les sessions soltes.
Els professionals i estudiants interessats han d’omplir el formulari fins al 9 de gener de 2019. No cal haver-se inscrit a la formació per participar al sorteig; l’únic requisit és que cal matricular-se durant el 2019!
L’APdC realitzarà dos sortejos (a través de sortea2.com) el dijous 10 de gener les 16h: un per als socis/es professionals, i un altre per als socis/es estudiants. Els sol·licitants que ho vulguin, podran estar presents als sortejos.

Consulteu les bases de la convocatòria aquí.