Actualitat

Estàs al Directori d’espectacles?

04/09/2014

El Directori d’espectacles de dansa on-line vol donar més visibilitat al treball dels socis i sòcies que es dediquen a la creació. Aquest directori és una eina per a programadors nacionals i internacionals que poden cercar espectacles per tipus de dansa, durada, espai escènic, tipus de públic, etc.

El funcionament d’aquest és com el del Directori de professionals de www.dansacat.org. És multilingüe, tothom el pot consultar, els socis i sòcies podeu penjar els vostres espectacles i actualitzant-lo sempre que ho vulgueu, de forma autònoma i senzilla. Els diferents espectacles es veuran a la Home de dansacat.org, de forma rotativa a partir del mes vinent.

Com penjar informació al Directori d’espectacles?

1. Entra a dansacat.org, ves a la zona de socis (barra superior dreta) i introdueix el teu número de soci/a i la contrasenya. 
2. Ves a “Editar espectacles” (a dalt a la dreta).
3. Fes click a “Crea un nou espectacle” i omple els diferents camps del formulari. Podràs penjar fotografies, la fitxa tècnica, vídeos,…
3. Al final del formulari apareix “Publicat al directori d’espectacles“. Si ja has acabat de penjar la informació  clica “Sí”, si ho prefereixes, pots fer clic a “No” i seguir completant el formulari en un altre moment, després clica “Desar els canvis”. 
4. Pots publicar tants espectacles com vulguis seguint aquests mateixos passos, i editar-los sempre que ho vulguis.

Si tens dubtes contacta’ns a: info@dansacat.org