Actualitat

Estalvia quotes mentre ens ajudes a créixer!

05/03/2021

A partir d’ara, si portes un nou soci o sòcia a l’APdC, us regalem una quota a tots dos! És més, et regalem tantes quotes com futurs socis/es ens presentis!

Ara més que mai és el moment d’unir esforços i sumar veus per recolzar el nostre col·lectiu

Si formes part de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i penses que un amic o amiga pot estar interessada en associar-se, anima-la i en sortireu guanyant els dos! Si ens contacta de part teva, us regalem una quota a tots dos i ella només haurà d’abonar la inscripció inicial (inscripció: 12 euros per a professionals, 6 euros per a estudiants). Si tens dues amigues interessades, no t’amoïnis per haver de triar perquè totes dues tindran la primera quota gratis, i tu… dues! És més, et regalem tantes quotes com futurs socis ens presentis!

Fes saber al teu entorn tot el que podem aconseguir plegades

Gràcies a la teva aportació, l’APdC seguirà treballant per negociar amb les administracions públiques, per aconseguir unes polítiques culturals adequades i unes ajudes que permetin pal·liar els efectes de la crisi que vivim actualment. No deixarem de lluitar per aconseguir unes condicions laborals dignes, una regulació dels ensenyaments de dansa i per aixecar projectes que ajudin al reconeixement de la professió. Projectes que malgrat el confinament i les restriccions no s’han aturat, com és el cas del Dia Internacional de la Dansa, Balla’m un llibre, Fem Dansa, Circula!, Premis Dansacat o les ajudes a projectes de dansa aplicada de Carretera i Dansa

Veure totes les línies de treball de l’APdC.

Anima al teu entorn a col·laborar en fer créixer aquests projectes i recorda tots els avantatges dels quals podreu gaudir:

Accés exclusiu a la borsa de treballl (ofertes de feina, audicions, convocatòries…).

Beques de formació, classes i entrenaments a preu molt reduït.

Assessorament legal i acompanyament psicològic per parts d’especialistes de cada àmbit.

Web de dansacat.org on podeu publicar la fitxa professional, trajectòria, imatges, vídeos… i connectar amb la resta de professionals del sector.

Descomptes: entrades per espectacles a preus reduïts, descomptes de fins a un 20% en cursos, serveis fotogràfics, serveis mèdics, fisioterapeutes, etc.

I molts avantatges més!

Consultar tots els serveis al soci

Si tens qualsevol consulta, envia’ns un e-mail a: info@dansacat.org o truca’ns al 93 268 24 73.

*Per a poder acollir-se a la promoció de soci/a és imprescindible tenir compromís de permanència de dues quotes.