Actualitat

Ésdansa 2016, la dansa d’arrel com a protagonista

13/07/2016

Ésdansa, el festival de la dansa d’arrel tradicional de Les Preses, arriba aquest any a la 34a edició. En aquesta ocasió se celebrarà del 22 al 28 d’agost.

En la nova edició del festival s’hi podran veure des de les propostes més tradicionals fins a noves interpretacions sorgides d’un llenguatge tradicional però amb una mirada cap a la contemporaneïtat, amb l’objectiu de trencar estereotips a l’entorn de la dansa d’arrel tradicional i apropar-la a nous públics. La programació compta amb propostes nacionals i internacionals.

El festival continua apostant també per la formació a través de l‘Ésdansa’T, un programa que ofereix 130 hores de formació distribuïts en sis dies, i a partir de 3 itineraris: dos per a adults i el Petit Ésdansa’T, per a nens i nenes.

L’Ésdansa, amb la seva voluntat de continuar creixent i obrint nous camins, ha convocat aquest any per primera vegada el Premi Delfí Colomé que, amb una dotació de 10.000€, pretén premiar el millor projecte de creació i producció en dansa d’arrel tradicional. La convocatòria estarà oberta fins el 31 d’agost.

Més informació aquí.