Actualitat

Les escoles de dansa es manifesten contra el tancament imposat pel Govern

05/01/2021

Les escoles de dansa es van concentrar dijous 7 de gener a les 10h per protestar contra les darreres mesures imposades per la Generalitat. Malgrat haver demostrat sobradament que l’educació de dansa no suposa cap perill per a la seguretat sanitària, les autoritats han decidit tornar a suspendre la seva activitat, passant per alt tot l’esforç humà i econòmic que han fet durant els darrers mesos per adaptar-se a les circumstàncies. És per això que les escoles de dansa han decidit unir-se i movilitzar-se contra el seu tancament, i exigeixen, entre d’altres coses, la reobertura dels centres i escoles de dansa de Catalunya; més ajudes pel sector; claredat en les normatives; i un interlocutar clar dins el Govern.

Manifestació DANSA = EDUCACIÓ

El Col·lectiu de Professors i Centres Privats de Dansa de Catalunya mobilitza més de 200 centres de formació per mostrar la seva indignació amb les mesures i demanar que es reconegui la seva activitat docent, la qual s’ha fet sempre  respectant els protocols de seguretat,  adequant els espais i centres, reduint l’aforament, reduint encara més un horari ja de per si precari i sense marge, i on el risc de contagi ha estat de menys de l’1%. Podeu llegir el seu manifest aquí. La manifestació es va celebrar sota el lema DANSA = EDUCACIÓ el dijous 7 de gener a les 10h a Plaça Sant Jaume

* La mobilitat entre municipis està permesa sempre i quan es justifiqui que es s’està exercint el dret de manifestació i de participació política (veure Resolució, punt 2.1).

*Era imprescindible portar vestimenta negra, mascareta, el teu calçat de dansa i un instrument de percussió per fer soroll. Així com també mantenir la distància de seguretat en tot moment.

Podeu llegir el Manifest fent clic aquí.

Manifestació escoles dansa novembre