Actualitat

Escena Poblenou arriba a la seva XI edició

02/10/2012

Escena Poblenou arriba a la seva XI edició amb propostes de dansa de la mà d’ Anna Huber, Umma Umma Dance, Iris Heitzinger-Natalia Jiménez, Les Filles follin, Aina Alegre i una peculiar Caputxeta, a càrrec de la companyia francesa Divergences. Serà del 17 al 21 d’octubre.

Entre la varietat de propostes, la qualitat, el risc i la investigació són el denominador comú. Anna Huber és una de les coreògrafes suïsses amb major projecció internacional. Encara que ha desenvolupat part de la seva extensa carrera a Berlín, del seu país d’origen va rebre fa dos anys el major reconeixement artístic, el Swiss Dance and Choregraphy Prize. El seu llenguatge net, precís, intens, porta en escena més de dues dècades, durant les quals ha col·laborat amb músics i artistes de molt variades procedències.

Fruit de la col·laboració entre Escena Poblenou i El Graner és l’estrena de Loser Kings d’Umma Umma Dance amb Manu Rodríguez, un jove col·lectiu resident a Barcelona amb adn italià, xilè i català.

Iris Heitzinger i Natalia Jiménez, el col·lectiu Les Filles follin i Aina Alegre es podran veure a l’Hangar, un dels espais habituals del festival i que aquest any pren major protagonisme en esdevenir punt de trobada i exhibició de peces de petit format.

El Festival també ofereix espectacles de circ, teatre, vídeo-instal·lacions i altres propostes creatives i col·laboratives.

Més informació:
www.escenapoblenou.com