Actualitat

Escalfant motors pel Dia Internacional de la Dansa ’14

17/02/2014

Vine a ballar el Dia Internacional de la Dansa 2014. Aprèn-te la coreografia pas a pas + informació

————

A l’APdC ja hem començat a treballar en el Dia Internacional de la Dansa 2014 (29 d’abril). Com sempre el nostre objectiu és acostar la dansa a la ciutadania, donar-la a conèixer, que vegin que és assequible i se n’adonin del seu valor, que coneguin la dansa i la seva gran diversitat. Enguany l’APdC i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya organitzaran el proper 29 d’abril de 2014 una acció ballada participativa, arreu del territori català. Una acció que vol ser un homenatge al gran mestre de la dansa tradicional catalana Joan Serra, desaparegut recentment.

L’ acció, oberta a tothom (professionals i amateurs) que vulgui experimentar la Dansa, es farà a espais públics i emblemàtics de Catalunya. Al següent enllaç trobareu la convocatòria de la direcció artística.

També es farà la lectura del missatge del DID que encarregarem a un professional de la dansa. 

Veure el vídeo de l’acció participativa de l’APdC 2013
Veure el vídeo de l’acció participativa de l’APdC 2012

L’Agenda de la Dansa a dansacat.org i en una Aplicació Mòbil (APP)

D’altra banda estem tornant a preparar l’ Agenda de la Dansa. Recollirem tota  la programació de dansa de Catalunya amb motiu d’aquesta celebració i la difondrem a través de  dansacat.org, de les xarxes socials, i  d’  una Aplicació mòbil  (APP). Més info i envia la teva activitat pel DID.