Actualitat

Escalfant motors pel Dia Internacional de la Dansa ’13

05/02/2013

L’APdC ja hem començat a treballar en el Dia Internacional de la Dansa 2013 (29 d’abril). Com sempre el nostre objectiu és acostar la dansa a la ciutadania, donar-la a conèixer, que vegin que és assequible i se n’adonin del seu valor, que coneguin la dansa i la seva gran diversitat. Per aquest motiu aquest any tornarem a organitzar una acció participativa oberta a tothom (professionals i amateurs) que vulguin experimentar la Dansa. Aquesta acció es farà en un espai públic i emblemàtic de Barcelona. També es farà la lectura del missatge del DID que encarregarem a un professional de la dansa. Ben aviat us farem arribar tots els detalls i us demanarem la vostra participació.

Veure l’acció participativa de 2012

Els socis i sòcies que volgueu participar en l’ organització d’aquesta acció ens heu d’escriure un e-mail a: projectes@dansacat.org 

L’Agenda de la Dansa

D’altre banda estem tornant a preparar l’ Agenda de la Dansa. Recollirem tota la programació de dansa de Catalunya amb motiu d’aquesta celebració i la difondrem a través de dansacat.org i les xarxes socials. També estem desenvolupant una Aplicació mòbil  (APP).Més info i envia la teva activitat pel DID.