Actualitat

Escalfant motors pel Dia Internacional de la Dansa ’12

08/02/2012

L’APdC ja hem començat a treballar en el Dia Internacional de la Dansa 2012 (29 d’abril). Com sempre el nostre objectiu és acostar la dansa a la ciutadania, donar-la a conèixer, que vegin que és assequible i se n’adonin del seu valor, que coneguin la dansa i la seva gran diversitat. Per aquest motiu aquest any tornarem a organitzar una acció participativa oberta a tothom (professionals i amateurs) que vulguin experimentar la Dansa. Aquesta acció es farà en un espai públic i emblemàtic del centre de Barcelona. També es farà la lectura del missatge del DID que encarregarem a un professional de la dansa. Ben aviat us farem arribar tots els detalls i us demanarem la vostra participació.

Veure l’acció participativa de 2010

L’Agenda de la Dansa al Time Out

D’altre banda estem tornant a preparar l’ Agenda de la Dansa, que recollirà tota la programació de dansa de Catalunya amb motiu d’aquesta celebració. Aquest any l’agenda estarà inserida a la revista Time Out (al quiosc dimecres 25/04 i distribuïda amb el diari Ara divendres 27) i arribarà a més de 120.000 lectors. A més a més, es difondrà a través de dansacat.org i de les xarxes socials.

Si feu alguna activitat de dansa amb motiu d’aquesta celebració us demanem que ens faciliteu la informació per incloure-la a TimeOut. Recollirem les activitats que es duguin a terme del 25 d’abril al 6 de maig.*

Si us plau, ompliu el formulari on-line amb les dades de la vostra activitat.

Important: al final del títol de l’activitat heu de posar: (DID 12).
Exemple: Acció de dansa integrada a la Rambla  (DID 12).

>> Formulari per publicar activitats DID 2012: www.dansacat.org/agenda/25/programacio/

Data límit per a enviar la informació: 29 de març.

*Només podrem publicar a Time Out aquelles activitats que es duguin a terme entre les dates mencionades, les activitats que es realitzin abans o després apareixeran únicament a www.dansacat.org (14.000 visites mensuals).

En cas de trobar alguna dificultat ens podeu contactar  a: did@dansacat.org