Formació

MÉTODO FELDENKAIS Autoconsciència a través del movimient / Curs ONLINE

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 12 de April al 14 de June del 2021

c/reig i bonet 23 bx (gràcia), Barcelona

dilluns, 9:30 a 11h

11 de April del 2021

75€

75

Tots els Nivells

tragantDansa

tragantDansa (curs online)

olga tragant

https://tragantdansa.com/contents/metode-feldenkrais-curs-online/

info@tragantdansa.com

666285715

modalitats d'inscripció:

trimestre complet: 75€

paquet 5 sessions: 45€

classes soltes: 12€

ÀREA: Consciència a través del cos i del moviment. Creixement personal.

EXIGÈNCIA: bàsica -mitjana. Requereix un treball intens d’escolta i concentració.

EXPERIÈNCIA: obert a tothom. Se’n poden beneficiar tant els qui s’inicien en el llenguatge corporal com la gent amb anys d’experiència en la dansa i pràctiques corporals i ballarins/nes.

sobre el curs

En aquestes classes treballarem a partir de moviments simples per tal d’afinar la nostre percepció i millorar l’organització del nostre cos en moviment. Practicarem a través de seqüències progressives de moviments, des d’un un enfocament suau i plaent sobre l’aprenentatge. Per afavorir canvis en l’acció, necessitem fer canvis en la percepció. Us aniré guiant per tal d’anar posant atenció a diferents aspectes del cos, el moviment i l’acció, i poder millorar la vostre consciència sensorial, organitzant i integrant el moviment amb més facilitat, qualitat i llibertat.
Olga Tragant (Barcelona)
Coreògrafa, ballarina, professora de dansa i moviment. Es forma en dansa als Estats Units: Màster en Dansa Contemporània (Universitat de Illinois a Urbana-Champaign, 1988 – 1993) i a Movement Research, Susan Klein School, Trisha Brown School (Nova York, 1993 – 1995). També estudia un any a la School for New Dance Development (Amsterdam, 1997). Al 2002 realitza una estada al Japó per estudiar Butoh. S’ha format en Anatomia pel Moviment amb Blandine Calais-Germain entre el 2000 – 2016) i des del 2017 es forma en el Mètode Feldenkrais amb Beatriz Walterspiel.

L’Olga és llicenciada en Ciències de l´Educacio Física, Universitat de Barcelona, INEF, i té un Màster en Psicologia de l’Activitat Física (Universitat de Illinois a Urbana-Champaign, 1988 – 93). Des del 1993 ha desenvolupant un seguit d’espectacles i projectes de creació que s´han mostrat a Catalunya i en diversos països europeus i també als Estats Units, Japó i Mèxic, i al Marroc.

Des de l´any 2002 dirigeix tragantDansa [educació i creació en moviment], i al 2015 amplia l´activitat a tragantCamp, un espai rehabilitat en l´entorn rural. L´Olga Tragant té una experiència de vint i cinc anys en la docència de la dansa i el moviment.