Formació

Entrenaments amb Sabrina Gargano

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 07 al 30 de March del 2023

Alegre de Dalt 55 Bis, 1erB , Barcelona

Martes y jueves de 9.30h a 11h

30 de March del 2023

14€

9 €

Intermig i Avançat

Area, Espai de Dansa i Creació

Area, Espai de Dansa i Cració

Sabrina Gargano

https://www.areadansa.com/

info@areadansa.com

932107850

La classe és un dibuix dinàmic del meu treball amb backgroung de treball de terra, flying low, capoeira i arts marcials i inspirat en els treballs professionals propis.
La classe inclou exercicis que permeten connectar la respiració i el cos, la improvisació, el treball de terra, que l'enfoca molt a l'ús d'espirals, transicions ràpides per desafiar la coordinació i la resistència i capoeira. Aquests elements es fusionen en una pràctica que es centra en la connexió a la terra, l'eficiència, la fluïdesa i la connexió a través de l'espai dins i fora del terra.

Sabrina Gargano és una artista independent de dansa. Després de completar el Curs de Desenvolupament Professional Jasmin Vardimon JV2 el 2014, ha actuar al Regne Unit i al l'estranger. Ha col·laborat amb PanicLab Dance Theatre (Regne Unit), Gregory Maqoma per a Companhia Instàvel (Portugal), Tom Dale (Regne Unit) Company Idem (Suïssa), Ciemulator Dance Theatre (Suïssa), Beatrice Allegranti Dance Theatre (Regne Unit), Fuora (Regne Unit) ), Victoria Fox per a // Tribe (Regne Unit), Mafalda Deville per a Companhia Instavel (Portugal), Becky Namgauds i Jasmin Vardimon (Regne Unit), interpretant el paper principal de “Pinocchio” de Jasmin Vardimon. També es troba amb David Zambrano durant la seva carrera, que influeix completament en el seu treball i segueix influint i inspirant. Ensenya tallers al Regne Unit i a Europa.