Actualitat

Es publiquen les convocatòries de subvenció 2011 del CoNCA per a activitats

20/12/2010

Data límit: 19 de gener de 2011

S’obre convocatòria per a la concessió de subvencions per a la realització d’activitats que articulin els sectors professionals en els àmbits de les arts escèniques, la música, les arts visuals i el pensament per l’any 2011.

1.1 L’objecte d’aquesta convocatòria és subvencionar la realització de projectes d’activitats, que amb continuïtat durant tot l’any, donin suport als sectors professionals catalans en els àmbits de les arts escèniques, la música, les arts visuals i el pensament. Així mateix, té per objecte subvencionar projectes que promoguin les noves tendències artístiques o la interdisciplinarietat.

1.2 Aquesta convocatòria de subvencions té les modalitats següents:

a) Suport a associacions professionals altament representatives dels sectors de les arts escèniques, les arts visuals o la música i a col·legis professionals, per a activitats que tenen com a finalitat la millora professional dels seus associats i/o col·legiats i dels professionals dels sectors artístics esmentats.

b) Suport a entitats privades sense ànim de lucre o a empreses que, durant tot l’any, impulsen projectes estables de suport als professionals dels sectors de les arts escèniques, la música, les arts visuals i el pensament humanista i científic, a més de promoure activitats que afavoreixen i difonen la creació artística i cultural.

1.3 Els projectes s’han de realitzar durant l’any 2011.

Per llegir les bases, fer clic aquí.