Actualitat

Es publiquen les convocatòries de subvenció 2010 del CoNCA per a projectes de dansa

05/03/2010

Data límit: 24 de març

S’obre convocatòria per a la concessió de subvencions per a projectes artístics de caràcter professional de formació, creació, producció, exhibició i difusió en l’àmbit de la dansa per a l’any 2010 que atorga el CoNCA.

L’objecte de la convocatòria és subvencionar projectes artístics professionals de formació, creació, producció, exhibició i difusió vinculats a l’àmbit de la dansa. Així mateix, s’adreça a projectes interdisciplinars i/o de noves tendències escèniques que tinguin com a base la dansa i les arts del moviment.  Aquesta convocatòria de subvencions té quatre modalitats:

a) Suport a l’organització d’activitats de formació per a professionals i també de dinamització social en format de seminaris, jornades, tallers, cursos, etc. Són subvencions per a iniciatives que volen fomentar el diàleg i l’intercanvi d’experiències entre professionals i per a projectes pedagògics que tenen com a objectiu l’educació del gust i la comprensió del llenguatge de la dansa.

b) Suport a la creació, producció i presentació pública d’un o més espectacles.
Són subvencions per a projectes de creació i/o desenvolupament d’un espectacle de dansa (creació coreogràfica, assajos, disseny d’escenografia, llums, vestuari, etc). Cal que es produeixi una estrena pública de l’espectacle dins l’any 2010 en l’àmbit nacional o internacional.

c) Suport a l’exhibició. Són subvencions per dur a terme gires d’espectacles, de caràcter nacional i internacional, d’una mateixa producció o d’un repertori. Cal que es realitzin com a mínim cinc representacions al 2010, inclosa l’estrena en cas d’una producció nova.

d) Suport a l’organització de mostres i festivals. Són subvencions per a l’organització d’activitats de difusió en forma de festival, mostra o similar.

Data Límit per a presentar les sol·licituds: 24 de març de 2010

Veure les bases de la convocatòria