Actualitat

Es presenta a Barcelona, dins de Festival Grec’08, la 10ª edició de Caldera Express

27/06/2008

Es presenta a Barcelona, dins de la programació del Festival de Barcelona Grec’08, la desena edició del projecte internacional Caldera Express, que tindrà visibilitat a La Caldera del 3 al 19 de juliol. Un laboratori de Creació per al què La Caldera ha convidat al coreògraf nord-americà i  afincat a Berlín Jeremy Wade.

Dins d’aquesta programació també es podrà veure ‘Vitrinas III’ d’Alexis Eupierre-Lapsus Dansa i Jazz a les fosques II d’AreaTangent

Aquest és un dels moments de l’any on la Caldera es fa visible i, per segon any, col·labora amb el Festival de Barcelona-Grec. Enguany la programació a la Caldera presenta: la desena edició del projecte internacional, CalderaExpres amb el jove coreògraf convidat Jeremy Wade, l’espectacle ‘Vitrinas III’ d’Alexis Eupierre-Lapsus Dansa i Jazz a les fosques II d’Àrea Tangent.

Caldera Express, és un projecte internacional que des del 1999 és realitza anualment a La Caldera. Els seus objectius són els d’estimular i experimentar noves formes de llenguatge de caràcter interdisciplinar i  compartir amb el públic el procés creatiu.