Actualitat

Es crea un espai pedagògic per a professors de dansa jazz

22/07/2010

Victor Rodrigo, nom clau de la dansa jazz al nostre país, és l’impulsor del projecte pedagògic “Jazz i Jazz: formar professors” desenvolupat amb Anna Maleras, Montse Colomé i Jordi Pérez. Els quatre professionals de la dansa han volgut reprendre la idea de crear un espai pedagògic per a la dansa jazz centrat en l’elaboració i en la impartició d’un pla d’estudis adequat a las noves formes i tendències del moviment actual i adreçat a professors d’aquesta disciplina coreogràfica amb l’objectiu d’elaborar un programa per a la seva formació en tècnica corporal i musical.

La finalitat principal d’aquesta formació serà donar les eines pertinents per que l’ensenyament de la dansa jazz sigui el més acurat possible. Jazz i Jazz compta també amb la participació del Taller de Musics, que dissenyarà un programa teòric i pràctic sobre els estils i ritmes del jazz, anàlisi i audició de musica i activitats complementàries.

Aquesta iniciativa
es durà a terme al Centre de Dansa Vincles de Mataró i comptarà amb un intensiu previ a l’Escola Anna Maleras de Barcelona.