Actualitat

Entrega dels Premis Nacionals de Cultura 2011 i programa a TV3

22/03/2011

El proper dissabte 2 d’abril a les 6 de la tarda es lliuraran al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat els Premis Nacionals de Cultura 2011. Com ja sabeu ens han concedit el premi en la categoria de Dansa  “pel nou impuls amb què [l’APdC] ha introduït millores en l’àmbit de les noves tecnologies pel que fa a la  informació, la comunicació i la difusió de la dansa; per la tasca d’ajuda i de suport als joves creadors i, sobretot, per continuar lluitant incansablement per un reconeixement digne de la professió i per la regulació dels drets laborals del sector de la dansa”.

Ens agradaria molt que estiguéssiu a l’entrega ja que aquest premi és de tots els que formeu i heu format part de l’APdC, però només hi poden assistir la junta i l’equip de gestió. Podeu veure l’entrega de premis en directe al 3/24 de TCV i  a www.conca.cat . A més, TV3 emetrà un programa amb entrevistes a tots el premiats, serà el mateix dia 2 a les 20.10h, i diumenge 3 a les 21.50 pel Canal 33. Després es podrà veure per TV3 a la carta. Esperem que el veieu i que us agradi. Veure el vídeo resum

La dotació del premi, que estem pendents de rebre, encara no s’ha assignat a cap projecte donat que és un any d’inestabilitat i incertesa pressupostària. Us farem saber en quin o quins projectes aniran a parar aquests diners quan sapiguem les resolucions de les subvencions.