Actualitat

Ja podeu reservar entrades per al Sismògraf 2022

22/03/2022

Es podran veure una trentena de propostes artístiques que connecten moviment i paisatge

Durant tot el més d’abril el Sismògraf posarà en dansa Olot: el dia 2 tindrà lloc una introducció del festival amb tres espectacles, del 7 al 10 l’explosió de propostes arreu de la ciutat i, per Sant Jordi i el Dia de la Dansa, més rèpliques. El Sismògraf 2022 comptarà amb artistes de Dinamarca, Noruega, França, Suècia i amb noms de casa nostra com Raquel Gualtero, Sol Picó, Eulàlia Bergadà, Cia Maduixa, Ada Vilaró, o Ángel Duran, entre altres. 

Serà la catorzena edició del festival Sismògraf, que deixa de ser el mercat estratègic de la dansa i emprèn la transformació cap a un nou model de festival centrat en el moviment i el paisatge. En total, es podran veure una trentena de propostes d’arts vives que exposaran el cos en diàleg amb la ciutat i el seu entorn singular.

Una programació que convidarà al públic a descobrir i deixar-se portar, amb més propostes internacionals i més sites que mai en entorns com el volcà Montsacopa, els Tossols, la Plaça de Braus, l’Estadi d’Atletisme o les Fonts de Sant Roc, entre d’altres.

Ja podeu treure les vostres entrades de professionals amb el codi SISMOPRO22.