Actualitat

El Festival Grec ofereix un 50% de descompte per als socis i sòcies de l’APdC i per als Amics i Amigues de la Dansa

15/06/2021

Totes les persones associades a l’APdC i els Amics/gues de la Dansa tenen dret a la compra de dues entrades al 50% per a tots els espectacles de dansa, teatre i circ programats al Teatre Grec, el Mercat de les Flors, Teatre Lliure, Sala Hiroshima i SAT! – Sant Andreu Teatre. Els espectacles de música queden exclosos d’aquest descompte. Les entrades es poden aconseguir a la taquilla dels teatres esmentats ensenyant el carnet 30 minuts abans de la funció (subjecte a disponibilitat). La programació de dansa d’enguany és la següent:


Made of Space, de GN|MC Guy Nader | Maria Campos

Una companyia amb seu a Barcelona i trajectòria internacional explora el moviment i el paisatge visual i sonor per parlar-nos sobre la dimensió espaitemporal.

1, 2 i 3 de juliol al Mercat de les Flors.


Re:Incarnation, de Qudus Onikeku

Les essències de l’Àfrica actual, la dansa contemporània i els nous ritmes urbans constitueixen el material amb el qual un ballarí i coreògraf nigerià explora la riquesa de les cultures africanes, ajudat per un músic i deu ballarins i ballarines.

6 i 7 de juliol al Mercat de les Flors.


2 de noviembre, el quitador de miedos, de Cia. Aïda Colmenero Dïaz

On s’amaga la por? Com ens la podem treure de sobre? Existeix realment la mort? S’ho pregunten dues intèrprets en una peça de dansa contemporània que forma part del projecte multidisciplinari “Ella Poema”.

7 i 8 de juliol al SAT! – Sant Andreu Teatre.


Paraíso de los negros, de C. C. María Pagés

Una artista amb un concepte propi de l’estètica flamenca porta a escena una coreografia amarada de negritud que beu dels mites platònics, de García Lorca i de l’autor nord-americà Carl Van Vechten, en una reflexió sobre la recerca de la felicitat.

13 i 14 de juliol al Teatre Grec.


The very last northern white rhino, de Gaston Core

Mitjançant la màxima senzillesa estètica i partint de les danses urbanes, aquest solo coreogràfic es pregunta sobre la possibilitat de la felicitat davant del caos del món.

14, 15 i 16 de juliol a la Sala Hiroshima.


Broken chord, de Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana & Gregory Maqoma

La història del primer cor de sud-africans negres que, a finals del segle XIX, va actuar a la Gran Bretanya i a Nord-amèrica, inspira una coreografia que parla d’identitat africana, de migracions i de fronteres tancades.

18 i 19 de juliol al Palau de la Música Catalana.


La nuit + Sur le fil, de Nacera Belaza

La coreògrafa i ballarina franco-algeriana ens ofereix una mostra de la seva dansa minimalista i espiritual, interpretant un solo i un trio en els quals la repetició de moviments busca fer connectar els intèrprets amb el seu interior.

21 i 22 de juliol a La Caldera – Les Corts.


Malditas plumas, de Sol Picó

Ficció i realitat es barregen en el cabaret futurista imaginat per una de les grans de la dansa contemporània al nostre país. Ens transporta al Paral·lel dels anys vint del segle passat, seguint les experiències d’una de les vedets que li van donar vida.

21 i 22 de juliol al Teatre Nacional de Catalunya.


Acciones sencillas, de Jesús Rubio Gamo

Un jove coreògraf independent que és considerat un dels més interessants de l’escena europea actual debuta en el festival amb una coreografia que fa palesa la complexitat de la senzillesa.

20, 21 i 22 de juliol al Mercat de les Flors.


Wakatt, de Faso Danse Théâtre / Serge Aimé Coulibaly

Quines arrels té la por a l’altre, a qui és diferent, i quina relació té aquest temor amb els populismes que sacsegen el planeta? Ens ho explica, amb música i coreografia, un creador apadrinat per Alain Platel i que està a cavall entre Àfrica i Europa.

22 i 23 de juliol al Teatre Grec.


Zoo!, de Antes Collado

Visitem el zoo i els animals ens deceben. Per què no rugeix el lleó? Per què s’amaga el carner? Aquest espectacle elabora l’experiència dels visitants, en les seves expectatives i les seves frustracions. Què veiem des de l’altra banda dels barrots?

23, 24 i 25 de juliol al Mercat de les Flors.


À un endroit du debut, de Germaine Acogny / Mikaël Serre

L’Àfrica actual i la biografia familiar de la principal exponent de la dansa contemporània africana es troben amb la tragèdia grega en un espectacle fet de dansa, teatre i audiovisuals que planteja un diàleg entre dos mons.

28 i 29 de juliol al Mercat de les Flors.


Oblivion, de Silvia Batet

Un mot anglès que es refereix tant al concepte d’oblit com al de perdó dona títol al Premi de Dansa de l’Institut del Teatre, una imatge del més enllà expressada en la repetició del cercle o una revisitació d’allò que enyorem.

29 i 30 de juliol al Mercat de les Flors.


Legacy, de Nadia Beugré

Una coreògrafa de Costa d’Ivori especialment preocupada per la injustícia lligada al gènere torna a Barcelona amb una coreografia, atlètica i plena d’energia, amb la qual porta a l’escenari l’herència compartida de les dones del continent.

29 i 30 de juliol al CCCb Teatre.


Consulteu la resta de la programació del Festival Grec.