Actualitat

Entrades a 6€ per al Festival Grec, per a socis i sòcies de l’APdC

29/05/2013

Entrades a 6€ per a TOTS els espectacles de dansa (el mateix dia de l’espectacle)

Presentant el teu carnet de soci/a de l’APdC podràs comprar entrades a 6€ el mateix dia de l’espectacle a les taquilles de cada teatre. També gaudiràs d’un 50% de descompte en una entrada per a un acompanyant. 

Programació de dansa que han donat a conèixer

Pugeu a l’autobús de La Caldera i podreu recórrer durant un dia sencer diferents espais de creació de Barcelona, i a cadascun participareu en activitats. Una passejada per la ciutat diferent i plena de sorpreses.


*L’ADN de l’ànima

Mudit Grau/ Ramón Giménez
6/77/7 22 h

Els estats emocionals que ens formen com a persones són el fil conductor d’un espectacle de dansa viu, dinàmic i eclèctic que parla de sentiments o, el que és el mateix, dels “gens de l’ànima”, a ritme de hip-hop, flamenc i altres sons.

10/714/7
Cada vint minuts, de 20 a 21 h i de 21.40 a 22.40 h

Entreu a la cel·la. Aquesta peça curta creada per una companyia mallorquina amb projecció internacional us convida a viure el relat, narrat amb el moviment dels cossos, d’una relació de necessitat mútua que va més enllà de qualsevol límit.

10/714/7
De dimecres a divendres, a les 20 h; Dissabte, a les 21.30 h; diumenge, a les 18 h

Una de les coreògrafes més transgressores del panorama de la dansa contemporània catalana ens parla, en clau positiva, de la crisi que ens sacseja i de com un moment crític com aquest pot obrir-nos la porta a un món de possibilitats.

Els dos protagonistes d’aquest espectacle de dansa es retroben després de vint anys. I la connexió entre tots dos és encara tan profunda que els ha fet pensar que potser havien estat compartint el mateix cel tot aquest temps.

*Capricis
Àngels Margarit / cia. Mudances
11/713/7
22 h

Àngels Margarit, una de les grans creadores de dansa contemporània del moment, tradueix en moviment i fa visibles a l’espai els 24 capricci del violinista i compositor Niccolò Paganini.

*Puz/zle
Sidi Larbi Cherkaoui
15/716/7 22 h
El coreògraf Sidi Larbi Cherkaoui i la seva companyia, Eastman, formada per artistes de les procedències més diverses, munten un puzle coreogràfic i musical en un gran espectacle de dansa contemporània que és tot un treball d’orfebreria.

*XX
Increpación Danza
16/717/7
21.30 h

Una companyia de dansa que ha partit del flamenc per inventar el seu propi llenguatge coreogràfic celebra els seus primers vint anys de vida. Això és una festa d’aniversari on la dansa és el regal… i les dones aixequen les copes.

*Plexus
Aurélien Bory/ Kaori Ito
20/721/7
21.30 h

Si voleu veure com és una ballarina per dins, Aurélien Bory, un artista, director i escenògraf a qui l’encanta sorprendre, us en dóna una pista. Això és un retrat en dansa del món interior d’una intèrpret excepcional: la japonesa Kaori Ito.

*Yesterday
Cia. Jasmin Vardimon
23/724/7
22 h

La combinació de dansa, teatre físic i tecnologies innovadores caracteritza les coreografies audaces d’una de les companyies capdavanteres de l’escena britànica. En aquest espectacle mostren els millors moments dels seus deu anys de trajectòria.

*Borderline
Sébastien Ramirez & Honji Wang – Compagnie Sébastien Ramirez
Mercat de les Flors – Sala MAC
30/731/7
22 h

En col·laboració amb Honji Wang, el ballarí i coreògraf Sébastien Ramirez ha creat el seu propi llenguatge fusionant el hip-hop i la dansa contemporània. Des de la Catalunya Nord i des d’Alemanya i Corea, tots dos s’han guanyat un lloc destacat en l’escena de la dansa contemporània.

Veure el programa sencer