Actualitat

Entrades a 6€ per al Festival Grec ’14, per a socis i sòcies de l’APdC

29/05/2014


Entrades a 6€ per a TOTS els espectacles de dansa (el mateix dia de l’espectacle)
Presentant el teu carnet de soci/a de l’APdC podràs comprar entrades a 6€ el mateix dia de l’espectacle a les taquilles de cada teatre. També gaudiràs d’un 50% de descompte en una entrada per a un acompanyant. 

Programació de dansa

1/72/7  22 h

Una companyia de dansa contemporània novaiorquesa amb un estil alegre i imaginatiu es posa la gorra de bany per advertir-nos contra els perills d’actuar com un ramat.

La dansa ha unit dos ballarins, un de català i un de sud-africà, en un projecte internacional, una conversa de sud a sud en què dos éssers amb arrels allunyades però amb moltes coses en comú comparteixen les seves visions del món mitjançant la dansa.

9/710/7   22 h

La perfecció es deforma i l’harmonia deixa pas a un retrat visceral de l’antagonisme i la violència en el nou i pertorbador treball d’una de les grans estrelles de la dansa contemporània.

El fundador de la companyia Nats Nus Dansa pren un monòlit com a parella de ball en una proposta que combina diversos llenguatges escènics i que vol ser una metàfora de les lluites internes de l’ésser humà.

11/712/7 de 18 a 22 h

Voleu participar en una experiència diferent i única? Pugeu a l’autobús de La Caldera per recórrer diferents espais de Barcelona, i a cadascun podreu assistir a un espectacle. Una passejada per la ciutat diferent i plena de sorpreses.

Un dels grans referents de la dansa contemporània posa a treballar plegats una actriu i cinc ballarins en una proposta que pren com a protagonista el personatge real d’una dona esquizofrènica que viu en un abocador.

Una renovadora companyia coreana ha aconseguit atreure l’atenció de tota mena de públics, en especial dels joves, amb una barreja de dansa contemporània i hip-hop. A Barcelona, mostren algunes de les coreografies que els han fet famosos.

La companyia que va seduir els espectadors del Grec 2012 amb l’aplaudit muntatge 32 rue Vandenbranden porta a Barcelona la primera part d’un tríptic de dansa i teatre sobre pares, mares i fills

25/727/7   22 h

El Grec aposta per la recuperació de la memòria coreogràfica tornant a posar en escena una peça de dansa sobre l’artista mexicana Frida Kahlo que el Ballet Contemporani de Barcelona va estrenar el 1993

25/727/7    22 h

Una de les cançons més conegudes de l’artista del Poble-sec inspira un espectacle amb música en viu interpretat pel bailaor Antonio Canales. Les barraques de la Barcelona de postguerra són l’escenari de la història tràgica d’un home enamorat.

La figura més destacada del tango argentí actual uneix la sensualitat del raval i el llenguatge contemporani en un espectacle agosarat que combina tradició i avantguarda.


Més informació