Actualitat

Entrades a 5€ pel Festival Grec, per a socis de l’APdC

27/05/2011
Entrades a 5€ per a TOTS els espectacles de dansa (el mateix dia de l’espectacle)
Presentant el teu carnet de soci/a de l’APdC podràs comprar entrades a 5€ el mateix dia de l’espectacle a les taquilles de cada teatre. També gaudiràs d’un 50% de descompte en una entrada per a un acompanyant.  

A més a més, 50% de descompte en venda anticipada a les taquilles del TNC

Presentant el teu carnet de soci/a de l’APdC a les taquilles d’aquests teatres podràs comprar dues entrades de forma anticipada -des d’avui- amb un 50% de descompte. 


Programació:

La muntanya al teu voltant
Gelabert Azzopardi
Teatre Grec; 17-18 juny; 22 h; 16-28 €
Direcció: Cesc Gelabert Amb la Banda Municipal de Barcelona
Una exploració sobre la relació entre l’individu i la col·lectivitat amb referències a la cultura tradicional catalana obre el Grec 2011. En la proposta han treballat plegats Cesc Gelabert, l’artista plàstic Perejaume i el compositor Carles Santos, entre d’altres.

Tots els noms
Mal Pelo / María Muñoz
Teatre Lliure Gràcia; 18-20 juny; 20.30 h; 22 €
Direcció artística i espai escènic: María Muñoz i Pep Ramis Amb María Muñoz.
Un espectacle nascut de l’interès per investigar des de la paraula i des del cos el que significa anomenar. Un viatge de recerca a través dels noms que configuren un cos específic, que l’habiten i el projecten.

Solo Goldberg Improvisation
Virgilio Sieni
Teatre Lliure Gràcia; 26 juny; 20.30 h; 22 €
Amb Virgilio Sieni i Riccardo Cecchetti
Un dels grans noms del panorama de la dansa contemporània italiana utilitza la coneguda composició de Johann Sebastian Bach, interpretada en directe, com a base per a un acte de reflexió i introspecció sobre el cos humà.

Sis descendiments de la creu al voltant de la Rambla
Virgilio Sieni
Diversos espais de Ciutat Vella; 1-3 juliol; 20 i 20.30 h; 6 €
Sis accions coreogràfiques ambientades en sis espais singulars de Ciutat Vella i inspirades en les pintures del descendiment de la creu. Barcelonins anònims protagonitzen una proposta que es veu durant un itinerari guiat de gairebé dues hores.

Continu
Sasha Waltz & Guests
Mercat de les Flors – Sala MAC; 28-29 juny; 21 h; 30 €
Direcció i coreografies: Sasha Waltz
Una coreografia de gran format que consolida deu anys de treball d’un dels grans noms de la dansa contemporània i que al·ludeix, en el títol, a la continuïtat de les forces de la natura.

Sans objet
Aurélien Bory / Compagnie 111
Mercat de les Flors – Sala OM; 29-30 juny; 20 h; 22 €
Concepció, escenografia i posada en escena: Aurélien Bory Amb Olivier Alenda i Olivier Boyer
Home i màquina interactuen en un espectacle de dansa que té com un dels seus protagonistes un robot industrial dels anys setanta.

Mov-i-ment #2 / Miniatures
La Caldera; 29 juny – 10 juliol, 19 i 20 h. Entrada lliure amb reserva prèvia
Propostes escèniques amb activitats paral·leles destinades a crear espais de diàleg sobre la creació. A més, es presenten quatre peces procedents d’un projecte de cooperació cultural en xarxa protagonitzat per artistes de la conca mediterrània.

Petra, la mujer araña y el putón de la abeja Maya
Sol Picó
Teatre Lliure Gràcia; 30 juny – 3 juliol; 20.30 h; 22 €
Direcció: Sol Picó
Amb Maru Valdivielso, Xaro Campo i Verónica Cendoya, entre d’altres
Circ, teatre i dansa són els instruments amb els quals la coreògrafa ens parla sobre la monstruositat i l’amor a partir de les tres protagonistes del film de R. W. Fassbinder Les amargues llàgrimes de Petra Von Kant.

Octopus
Philippe Decouflé
Teatre Nacional de Catalunya; 30 de juny – 3 juliol; dj.-dv. 20 h, ds. 21.30 h, dg. 18 h; 16,50-33 €
Posada en escena i coreografies: Philippe Decouflé
La bellesa —o la seva absència— és el fil conductor d’un espectacle format per vuit coreografies a les quals vuit ballaris es van afegint en progressió aritmètica. Amb música en viu del grup de rock etnicoexperimental Nosfell.

Dies de dansa
Diversos espais; 1-6 juliol; diversos horaris; entrada lliure
La gran cita amb la dansa en espais urbans compleix vint anys recuperant alguns dels espectacles que han destacat més en les edicions passades.

Nit de break dance al Teatre Grec
Red Bull BC One (classificatòria europea)
Teatre Grec; 3 juliol; 21 h; 10-12 €
Els setze millors b-boys de França, Irlanda, Suècia, Portugal, Suïssa i Espanya demostraran de què són capaços per arribar, aquest novembre, a la final d’aquest campionat, un dels més importants del món.

Macadam Macadam
Blanca Li
Teatre Grec; 7 jul; 22 h; 18 €
Direcció: Blanca Li Música original d’Antoine Hervé Nova posada en escena de l’espectacle del mateix títol de la coreògrafa granadina, que aquest cop reuneix un equip d’artistes nou per revisar les formes d’expressió de les cultures urbanes més efervescents.

Odori gokoro
Andrés Corchero / Raravis
Mercat de les Flors – Sala PB; 8-13 juliol; 21 h; 18 €
Direcció, coreografia i interpretació: Andrés Corchero Homenatge coreogràfic a Kazuo Ohno i Min Tanaka, dos mestres de butō a qui Andrés Corchero agraeix el que li han ensenyat com millor sap fer-ho: ballant.

IT Dansa
Teatre Grec; 9 juliol; 22 h; 16-20 €
Direcció: Catherine Allard
Un grup de joves valors de la dansa catalana interpreten un programa format per coreografies de dansa contemporània recomanades per a tots els públics: Naked Thoughts, de Rafael Bonachela; In memoriam, de Sidi Larbi Cherkaoui; i Minus 16, de Ohad Naharin.

La edad de oro
Israel Galván
Teatre Grec; 10 juliol; 22 h; 16-28 €
Coreografia i baile: Israel Galván Amb Arcángel (cante) i Alfredo Lagos (guitarra)
Una de les principals figures del flamenc actual porta al Teatre Grec el seu estil únic i personal, que beu de la tradició sense deixar de ser absolutament innovador.

Sola
Búbulus Companyia de Dansa
La Caldera; 14-17 juliol; 20 h; entrada lliure amb reserva prèvia
Direcció i coreografia: Carles Salas Amb Joana Rañé i Iván Ruiz
La companyia celebra els seus primers vint anys de vida amb una peça sobre la solitud interpretada per una ballarina i un pianista.

From B to B
Àngels Margarit / Thomas Hauert

Mercat de les Flors – Sala MAC; 22-24 juliol; 21 h; 22 €
Dos coreògrafs amb mons propis i personals units per una mateixa curiositat artística sorprenentment propera exploren sobre l’escenari l’univers coreogràfic del seu company.

Més informació:
http://grec.bcn.cat/programa/Dansa