Actualitat

Enquesta internacional per estudiar l’assetjament sexual i les respostes oferides en la indústria audiovisual i d’actuació en viu

01/08/2018

La International Arts and Entertainment Alliance – (la Federació Sindical Global formada per FIA, FIM i UNIMEI) – convida als professionals de la dansa a omplir una enquesta elaborada amb l’Organització Internacional del Treball (OIT) per estudiar la qüestió de l’assetjament sexual i les respostes oferides en la indústria audiovisual i d’actuació en viu.

A l’enquesta s’hi accedeix a través d’aquest enllaç.


Els objectius de l’enquesta són:

1. Determinar com les condicions laborals, les relacions laborals específiques i l’organització sectorial del treball en la indústria audiovisual i de l’actuació en viu poden generar assetjament sexual a la feina (inclòs en entorns relacionats amb el treball).

2. Identificar accions / iniciatives, marcs polítics vigents, protocols o procediments per respondre a l’assetjament sexual a nivell sectorial.

3. Identificar com les organitzacions d’ocupadors i de treballadors en el sector manegen el tema d’assetjament sexual.

Es pot omplir el qüestionari fins al 15 de setembre. L’enquesta oferirà una base per a futurs treballs al nivell internacional en la qüestió.