Actualitat

Enllaç, una trobada per posar en contacte gestors culturals i artistes

17/03/2016

Dilluns 9 de maig, a les 16h, a la Fàbrica Fabra i Coats (c. Sant Adrià, 20. BCN).

INSCRIPCIONS TANCADES.

Sovint observem la complexa relació entre el desenvolupament dels projectes culturals i els recursos que es requereixen per a gestionar-los. També la gestió de les trajectòries artístiques necessita, cada vegada més, la suma d’esforços entre professionals d’àmbits i especialitats diferents que treballin conjuntament per l’èxit del projecte. No obstant això, en alguns casos s’ha generat l’estereotip d’una relació complexa entre dos dels principals actors; els artistes i els gestors culturals.

Conscients que cal repensar els punts de vista d’uns i altres, des de l’APdC, l’APCC, la TTP, l’AADPC i l’APGCC estem convençuts que coneixent-nos millor aconseguirem trencar aquesta situació. És per això que hem decidit organitzar una trobada entre gestors culturals i artistes per tal de compartir projectes, interessos i visions.

ENLLAÇ neix d’aquesta voluntat de trobada, de descobrir-nos, d’explorar bé la feina que fem uns i altres i de beneficiar-nos del coneixement mutu.

Diu algú que en aquest tipus de relació el més important perquè funcioni és l’enamorament, doncs fem-li cas i el 9 de maig a les 16h veniu a Fabra i Coats.

ENAMOREU-VOS!!!

CONVOCATÒRIA PER A CREADORS / ARTISTES

Tens problemes per dur a terme la gestió del teu treball artístic?

Busques un professional que t’ajudi a promoure, dissenyar i/o desenvolupar els teus projectes artístics? Algú que et faci costat en tots els aspectes relacionats amb la gestió del teu treball artístic?

L’APGCC, l’APdC, l’APCC, la TTP i l’AADPC organitzen la trobada ENLLAÇ 2016 el dilluns 9 de maig a les 16h a la Fabra i Coats (c. Sant Adrià, 20. Barcelona). Sessió adreçada a artistes de dansa, circ i teatre que requereixin serveis de gestió cultural.

Es presentaran exemples d’aliances entre artistes i gestors i després, mitjançant un espai de relació, posarem en relació gestors interessats a col·laborar en un projecte artístic i artistes.

Exemples que es presentaran:

Sol Picó i Pia Mazuela, de Sol Picó cia de dansa.
Cia de Danza Mar Gómez
Cristina García, Campi qui Pugui i Ponent Street
Agnès Forn, producció i management de Leandre, Joan Català i cie Yifan.

Vols participar en la sessió?

Inscriu-te en aquest formulari on-line i envia adjunta la teva foto (la farem servir per facilitar la relació entre els participants) a pindolaesceniques@gmail.com abans del 10 d’abril.

S’obrirà una convocatòria específica per a gestors culturals.

Només s’acceptaran les inscripcions dels professionals que ens hagin fet arribar tota la informació demanada.

Trobada gratuïta pels socis de l’APGCC, l’APdC, l’APCC, la TPP i l’AADPC. 5€ per a no socis.