Actualitat

Engeguem la campanya #BonesPraxisCulturals. Participa-hi!

31/07/2020

En aquests moments tan complicats que viu el sector cultural, volem posar en valor aquells ajuntaments, organitzacions, i responsables d’esdeveniments i de centres de formació que, tot i les dificultats i limitacions, tiren endavant amb esforç els projectes programats i li posen imaginació per mantenir l’activitat cultural.

L’objectiu és explicar casos de bones praxis culturals a través de les xarxes socials. Serviran de referència per a aquelles companyies, artistes i directores de centres de formació que es trobin en plena negociació per no veure anul·lats els seus bolos o activitats.
Si sou artistes, companyies o centres de formació i heu viscut una experiència positiva (reprogramació del bolo, avançament del caixet, reformulació de l’activitat, adaptació de l’espai, col·laboració entre per mantenir les sessions de formació…) com en aquest cas que us fem arribar, us animem a compartir-la!
Graveu un vídeo:

– Presentant-vos.

– Explicant breument en quin cas us trobeu.
– Citant en quin municipi / espai cultural / esdeveniment havíeu de dur a terme l’activitat i en quines dates.
– Explicant com s’ha reconduït.

Us animem a compartir les vostres experiències de bones praxis a les xarxes a partir de divendres 31 de juliol utilitzant els hashtags  #BonesPraxisCulturals #AixíSí #CulturaSegura.

Us agrairem que etiqueteu l’APdC, per assegurar-nos que fem difusió de tots els casos!